ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ....ΕΡΓΩΝ

Ναι, νομίζω πως άφησε έργο ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ως Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης.
Ήταν από τους Διοικητές με θετικό πρόσημο!
Από τους διοικητές εκ Πιερίας, που άφησαν έργο για την Πιερία.

ΡΕ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΠΑΕΙ - ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ΑΛΛΑ ...ΕΣΥ

Και δως του αντιπολίτευση, ενώ είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Ρε συ Κούκο.
Δεν κατάλαβες πως έγινες Δήμαρχος Κατερίνης;
Φτάνει τόσος πόλεμος.

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Κάποιοι εκεί στον ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, δεν καλοβλέπουν την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ, εν Πιερίει...

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Μ' ΕΧΑΣΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑ - ΑΧ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΩ ΣΕ

Ο Πόντος είναι στις ψυχές μας.
Και να ξέρετε...

ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ...ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ;;;

Και κάποια στιγμή, ίσως καταλάβουμε πως ό,τι κι ότι μας χωρίζει, δεν είναι τίποτα άλλο από την ανάποδη σκέψη για τον διπλανό μας.
Κι  αυτό;;;

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;;;; ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Κάτι φωνάζει ο ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, εκεί στα Δημοτικά της Κατερίνης.
Όμως, ποιος νοιάζεται;
Κανένας.
Και

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ "ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ";;;

Τι ζητά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ Πιερίας, από τον Άι Βασίλη για φέτος;;;
Ξέρω.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΕΙ, "ΕΚΒΙΑΖΕΙ" ΚΙ ΟΛΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ;;;

Χαμός στο ίσωμα για μια ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πύδνας Κολινδρού.
Στη συζήτηση επί της τροποποιήσεως του Προϋπολογισμού και πιο συγκεκριμένα σε πίστωση 8000 Ευρώ για κοπή ορισμένων επικίνδυνων δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους, έγινε κι άλλο απίστευτο.

ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ


<<Διαβάζω σε αναρτήσεις ότι έδωσαν αποκλειστική συνέντευξη οι δολοφόνοι της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίου Θεοδώρους και αναφέρουν ότι πληροφορήθηκαν από τις ειδήσεις το θάνατό της, ενώ εκείνοι δεν πήραν τίποτα χαμπάρι την ώρα του συμβάντος.
Σε τι ωφέλησε λοιπόν η δημόσια συζήτηση με τους δυο εγκληματίες της άτυχης ηλικιωμένης στους Αγίου Θεοδώρους, θα μας πει κάποιος; Μάθαμε κάτι για την υπόθεση που είχε αξία ή παρουσιάστηκε από τους φονιάδες ως ένα ατυχές περιστατικό σε μια προσπάθεια που κάνουν, κατ’ εντολή του δικηγόρου τους, να περάσουν στην κοινωνία την υπερασπιστική τους γραμμή;
Τι λέτε, θα ξεκινήσει άλλο γαϊτανάκι πάλι, από τηλεοράσεως να εμφανίζονται κάθε λογής εγκληματίες και να λένε τη δική τους εκδοχή για το φονικό που έκαναν;
Θ’ αρχίσουμε πάλι τηλεδίκες, όπως παλιά, που είχε γίνει φάμπρικα η συνέντευξη των ληστών και των δολοφόνων μέσα από τις φυλακές στους δημοσιογράφους, όπου στη συνέχεια δημιουργήθηκαν Star εγκληματίες, έτοιμοι για διεθνή καριέρα;
Γιατί πρέπει η τηλεόραση να δίνει βήμα σ’ αυτά τα αποβράσματα, πριν ακόμα γίνει η δίκη τους; Έχει αναλάβει κανείς εργολαβικά να τους φτιάξει το προφίλ τους και να πέσουν στα μαλακά όταν γίνει η δίκη;>>.


Κρικόρ Τσακιτζιάν
Δημοσιογράφος

ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ;;;
Δεν έχει δίκιο ο Κρικόρ;
Ποιος έχει αναλάβει εργολαβικά να τους φτιάξει προφίλ, για να πέσουν στα μαλακά στη δίκη τους;
Μήπως είναι έτσι;
Αλλιώς, γιατί να "λουζόμαστε" αυτές τους τις χαζομάρες;
Τι μας νοιάζει;
ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ;
Έλεος.
Όχι.

Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΠΟ ...ΑΛΛΟΥ

Foto: Xristos Dimadis
Πανέμορφος Όλυμπος, από αλλού!
Όχι απ' τις γνωστές γωνιές, αλλά από αλλού...
Από που;

ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΙΤΣΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ...ΤΖΙΚΑΚΟΛΙΑΣ

Ο Γιώργος ο Τζικακόλιας με τον Πρόεδρο.
Τι;