ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ - ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΥΠΕΡ ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, μαζί με την δυναμική συνεργάτιδα του και μέλος του Δ.Σ.
Ο ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ και η ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ...
Η ομάδα γράφει ιστορία.
Και πράγματι αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο, ήδη ξεκίνησε δυνατά και προχωρά με έργα.
Ο Πρόεδρος άλλωστε ξέρει τα μυστικά του κλάδου εκπαίδευσης απόλυτα, καθ' ότι και Εκπαιδευτικός.

ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΟΝ ...ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ" - ΧΑΧΑΧΑΑΑ

<<Ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού Γιώργος Τσιαλός εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δωρεά των μοτοσικλετών προς τον πρόεδρο Νίκο Κατανά και το Δ.Σ. των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης, καθώς και την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες αρμοδιότητές τους σε όλους τους τομείς. «Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι με τη δράση της η Δημοτική Αστυνομία συμβάλει ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας καλύτερη ποιότητα ζωής και αυτό συνιστά προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής» επισήμανε.
Πολυδιάστατος ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας Προκειμένου να ανταποκριθεί στον πολυδιάστατο ρόλο της η δημοτική αστυνομία και ταυτόχρονα να διευκολύνουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δημότη θεωρήσαμε υποχρέωσή μας τη δωρεά τριών μοτοσικλετών που παραδίδουμε σήμερα για χρήση στους Δημοτικούς Αστυνομικούς μας» σημείωσε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης Νίκος Κατανάς>>.

Είπε ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, στον...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΈΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;

Και που λες φίλε άκου κι αυτό.
Ετοιμάζεται λέει, να έρθει αυτό το παιδί στην ΠΙΕΡΙΑ, για να αναλάβει να γίνει, ή να πει τον εαυτό του πως είναι ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
Τι;;;
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Το παιδάκι το έκαναν ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, γιατί λένε πως το έχει.
Βέβαια εμάς δεν μας νοιάζει, εκτός του ότι ξέρουμε πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΡΙΕΑ κι όχι ξένο.
Κι όταν λέω ξένο εννοώ βέβαια τον εκτός νομού, ωσάν αυτόν που μας στέλνουν.
Εκτός αυτών που μαθαίνω, άκου και τούτο.
Λένε πως...

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ" Η "ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ" ΣΤΙΣ ...ΓΙΟΡΤΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας ενόψει των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων,  προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης  τροφίμων (ξηρά) που κάνει ο σύλλογος  προκειμένου να τα διαθέσει
στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΤΟΠΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ...ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΑΣ

Ξέρετε πως πιο όμορφος τόπος για ΕΜΑΣ τους ΠΙΕΡΙΕΙΣ δεν υπάρχει στο ...σύμπαν;;;
Έ, βέβαια.
Όμως...

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, Ο ...ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ - Ά ΡΕ ..."ΚΟΥΚΟ"

Ήσυχα, διακριτικά, δίχως θόρυβο και πάταγο, ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ γύρισε στο παλιό σήμα της ...εκπομπής!
Έκανε τι έκανε με το παλιό, ή ίσως και να πήγε να το κάνει διακριτικά, όμως...