ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Καμαρώνω, που είναι φίλες μου....
Η ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ, είναι πάντα παρούσες σε ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΓΚΑΛΑ και όχι μόνον.
Και ξέρω πως...

ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ - ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ...ΑΞΙΑ!

Ξέρετε πως στην Παιδεία της Πιερίας, ειδικά στη Δευτεροβάθμια, η γνωστή Κατερινιώτισσα, προσφέρει διαρκώς.
Είναι ένα στέλεχος του οικονομικού τμήματος της ΔΙΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ, όμως και οι εμπειρίες της στην Πολιτική ως Δημοτική Σύμβουλος, της έδωσαν δυναμική να προσφέρει σήμερα ακόμα περισσότερο, δίπλα στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης, Θάνου Μπαρμπαγεωργόπουλου.
Και μη νομίζετε πως...

"ΣΑΜ ΣΕΚΕΡΙ": ΑΠ' ΑΥΤΟ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ... Έ ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ..!

Εκείνες τις εποχές όποιος τις έζησε, ευτυχία.
Όποιος όχι, ας απολαύσει την φωτογραφία.
Ο θειο Γιορδάνης, ο ΜΙΣΤΕΡ "ΣΑΜ ΣΕΚΕΡΙ"...
Που τότε, ήταν η απόλαυση των μικρών.
Το Σαμ Σεκερί...

ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΕΥΓΕ

<<Νιώθω μεγάλη χαρά που ήμουν ο εισηγητής στο δημοτικό συμβούλιο της απόφασης του Δήμου μας να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκομιδής και ανακύκλωσης παλιών ρούχων και παπουτσιών.
Τις επόμενες μέρες πιλοτικά θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι σε επιλεγμένα σημεία και πολύ σύντομα σε κάθε χωριό του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Μικρά αλλά απαραίτητα βήματα για να κάνουμε την ζωή μας πιο όμορφη>>.

Αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Βασίλης Βροχαρίδης

Μπράβο σας αδέρφια.
Να κινήσεις που ο κάθε πολίτης υποκλίνεται.
Και να ξέρετε.
Αν είστε δίπλα στον πολίτη σαν εδώ, τότε....