ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Ο "ΚΟΥΚΟΣ", ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΞΕΡΕΙ ΝΑ ...ΠΗΔΑΕΙ!

ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ "ΚΟΥΚΟ" ΜΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΧΑΟΣ - ΤΙ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ;;;;;;

Αυτή η μπούρδα περί, δεν έχουν τα ταμεία λεφτά.
Ή παραλάβαμε χάος.
Ή οι προηγούμενοι άφησαν σκόνη και θρύψαλα, μου τη σπάει απίστευτα.
Ρε συ φίλε ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ κι αδερφέ και ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, και ήξερες και γνώριζες, όμως και ΗΘΕΛΕΣ.
Ήθελες να γίνεις ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Και μαζί με όλους που ψήφισαν.
Ή καλύτερα.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ...ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ;;;


Ο Στρατηγός ε.α. Ανέστης Μανώλας και ο Ολυμπιονίκης Κώστας Κουκοδήμος κοιτούν όπως βλέπετε αλλιώς την υπόθεση που ζουν - Δηλαδή το "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ"
Η απάντηση δεν ξέρω αν πιστεύεις ώ συνέλληνα, είναι απλή...

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΛΥΚΟΥΣ ή μήπως ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ;;;

"Για να σε βλέπω καλύτερα..."
<<Την ώρα που το Πατριαρχείο Μόσχας έχει διακόψει κάθε κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο (Ουκρανικό), θεωρεί persona non grata τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κι έχει εκδώσει επίσημη οδηγία προς τους Ρώσους πιστούς του να μην

Δρ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ: "ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ, ΟΤΑΝ..."

<<Πότε πρέπει ένα ζευγάρι που προσπαθεί να κάνει παιδί να δει ειδικό; Όταν έχει επαφές για έναν χρόνο χωρίς προφύλαξη, αλλά δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσύνη ή αν η γυναίκα είναι άνω των 35 και έχουν περάσει 6 μήνες που το ζευγάρι προσπαθεί. Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αν δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε μιλήστε μαζί μου 2130-996099>>.

Δρ. Ελένη Κοντογιάννη
Κλινική Εμβρυολόγος

Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς στην Ελλάδα και η δική μας, η Ελένη Κοντογιάννη, όχι μόνο είναι ειδική, μα είναι και Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!
Και να ξέρετε.
Πως όταν ακούς ότι πρέπει, μη φοβάσαι τίποτα.
Η Ελλάδα μας θα ήταν καλύτερη αν την αφήναμε σε χέρια όσων ξέρουν.
Αν τελειώναμε με εκείνους που δήθεν ξέρουν, αλλά εν τοις πράγμασι, δεν γνωρίζουν τίποτα!!!
Η Ελένη, είναι σίγουρα της αλήθειας του "προσφέρω" και δεν νοιάζομαι....
ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ;;;

ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΣ", ΜΕ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ...ΠΑΝΙΔΗ - ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

<<Ξεκίνησε η διδασκαλία Ποντιακών παραδοσιακών χορών σε έναν ιδανικό χώρο ΄΄Πολιτιστικό Κέντρο Περίστασης΄΄με ζωντανή μουσική, στη λύρα ο Κώστας Κασιμίδης ! Κυριακή 17οο-18οο παιδικό τμήμα & 18οο-19οο τμήμα ενηλίκων. Σας περιμένουμε όλες και όλους>>!

Γιάννης Πανίδης
Χοροδιδάσκαλος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Και το ταξίδι φίλε Γιάννη συνεχίζεται....