ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ: "ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ"


Χριστοφορίδου: «Είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Ρήγας δε φταίει»

Όσα είπε για το «κόψιμο» της σειράς «Room Service, πλιζ»

«Συνέβησαν πράγματα που για μένα δεν έχουν προηγούμενο και κάποια λογική. Το μόνο που σαν συμπέρασμα βγαίνει για άλλη μια φορά είναι ότι δυστυχώς ενώ είμαστε στο 2019 η λογική έχει μείνει πίσω, είναι μπακαλίστικα. Τα γυρίσματα σταμάτησαν αρκετές φορές. Τουλάχιστον τρεις φορές θυμάμαι. Η μία είναι από την παραγωγή, πιο πριν από τον Αλέξανδρο επειδή έπρεπε να πάει στον δικηγόρο για κάποια πράγματα που τον πίεζαν και την τελευταία φορά ήρθαν στο πλατό κάποιοι από τους νεότερους συναδέλφους και ανακοίνωσαν στον Αλέξανδρο και στην παραγωγή ότι δεν έχουν πληρωθεί», είπε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Π. ΚΑΖΑΣ: "ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ";

Ρε παιδιά, τι λέτε;;; Το πανηγύρι του Αιγνίου, έγινε πανηγύρι, ή ήταν ταμειακώς για τα ...πανηγύρια;;;
Γράφει κι υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Απίστευτες στιγμές ζούμε εκεί στην Βόρεια Πιερία στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΑΓΙΟΥ.
Ένας ΔΗΜΑΡΧΟΣ που ψάχνει τα πατήματα του και οι της αντιπολίτευσης, να τον χτυπούν εναλλάξ και κατά ριπάς!
Πανηγύρεως Αιγινίου τραγωδίας η συνέχεια...
Ο αρχηγός της Ελάσσονος αντιπολίτευσης ο Παναγιώτης Καζάς, ερωτά και η ομάδα του Λαγδάρη, σιγοντάρει.
Κάθεται στην άκρη και ...χαμογελά!
Να...

"ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ", ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ (ΠΟΕ-ΠΟΠΣ);

Τάκη μου Βαμβακίδη και Ποντιάρα, δεν τους βάζεις δίπλα δίπλα, μήπως και καταλάβουν πως πρέπει να ενωθούν επιτέλους ΠΟΕ και ΠΟΠΣ;;;;
Γράφει κι υπογράφει ο συγγραφέας Δημήτρης Κεραηλίδης

Μέσα από το δημοφιλές σίριαλ του OPEN βλέπουμε και με αποδείξεις και πάλι πως ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ.
Κοιτάξτε και την απόδειξη.

ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΊΣΗΜΗ ...ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν θα κουραστώ να φωνάζω "Διαλέξτε στολή κύριε Δήμαρχε πλέον κι όχι Στρατηγέ".
Αν ο Δήμαρχος είχε αυτή την ήττα ως Στρατηγός, τι;;;;
Έ, ναι.
Μανώλας - Λαγδάρης σημειώσατε ...2!!!
Ναι.
Και μάλιστα μέσα στην ...έδρα του.
Δηλαδή στο δικό του ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Να και η πρώτη ήττα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Ανέστη Μανώλα, από την Αντιπολίτευση!!!
Και μάλιστα με αριθμούς.

ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΣΙΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;

Καμαρώστε τον Γιώργο Γκρούτα, τον Κώστα Τζανή και τ' άλλα παιδιά, με πολύ όμορφες στολές, ως ....ΜΠΑΝΤΑ αληθινή
Γράφει κι υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Να οι χρυσές εποχές της ΜΠΑΝΤΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
Τότε που Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ, τους είχε στολίσει και τους έκανε ...στολίδια!
Κι εννοούμε βέβαια για την εμφάνιση και μόνον, γιατί το μουσικό του πράματος δεν είμαστε οι αρμόδιοι να το κρίνουμε!
Κοιτάχτε τι γινόταν την 10ετία του 1970!

Οι φίλοι μου στην φωτογραφία Κώστας Τζανής με την τρομπέτα, και ο Γιώργος ο Γκρούτας με τα κρουστά στα χέρια του, και το μουστάκι καλύτερα.
Ήταν αυτός που ακόμα είναι στην μπάντα!

ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΣΚΑΦΗ;;;

Μια μαμά, τα παιδιά, το ένα στη σκάφη και τ' άλλα γύρω να πλατσουρίζουν.
ΕΠΟΧΕΣ ...ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ.
Γράφει κι υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Τότε που οι μπανιέρες, οι ντουζιέρες, οι σάουνες και τα τζακούζια, ήταν όνειρο θερινής νυχτός, έβγαιναν άλλου είδους άνθρωποι.
Ξέρετε πως τότε, τα παιδιά έβγαιναν καθαρότερα και πλουσιότερα σε συναισθήματα από τα τώρα, που τα έχουν όλα στη ζωή τους.
Ρωτήστε κάποιον που έκανε μπάνιο σε σκάφη, πως ήταν...

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ;;;

Η Αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ, θα χαρίσει στους δημότες ευθύνης της κι όχι μόνον
Γράφει κι υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

O Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΑΖΙΔΗΣ και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ σας προσκαλούν στη συναυλία αφιέρωμα στον ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ...
Την....