ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΕΝΔΑΜΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Η "ΦΟΛΑ" ...ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Για δάκρυα η εικόνα.... Δυστυχώς είναι αλήθεια.... Ως πότε;;;;
Γράφει κι υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Κοιτάχτε τι γράφει, η ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ κι ανοίγει το θέμα....
Τραγικό. Όμως, παιδευτικά ορθό.

<<Υπάρχει καταγγελία από κάτοικο Σφενδάμης Πιερίας για θανάτωση φιλικής αδέσποτης σκύλας.
Μιχάλη υπάρχει κάπου εκεί γύρω στον σημείο του συμβάντος κάμερα? Αν ναι, είναι ζήτημα χρόνου να πιαστεί ο ένοχος φονιάς!

Σύμφωνα με την καταγγελία, συνεχόμενα περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων>>.

ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΄40 ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ;

<<Την  δυνατότητα ανέγερσης ενός μνημείου πεσόντων του ‘40 στην πλατεία Ηρώων στην πόλη της Κατερίνης συζητήθηκε στο γραφείο μου σε συνάντηση με τους κ. Τακη Αδαμοπουλο (πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας), κ.Βασιλη Μαυριδη,(Πρόεδρο Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Πιερίας),

ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΆ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ...ΧΡΕΟΣ ΚΎΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ - ΕΥΓΕ

<<Το να σκύβεις με σεβασμό το κεφάλι μπροστά στο μεγαλείο της προσφοράς όλων αυτών που έδωσαν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για τα ιδανικά τους, είναι χρέος όλων μας>>.

Δημήτρης Κατιρτζής
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Εφέσσου

Μπράβο σου αδερφέ.

ΜΑ ΤΟΣΟ (;) ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ;;;

Η Κυρία Μαρία Μίχου, πρώην Βουλευτίς Πιερίας
Γράφει κι υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Τελικά σαν την ΚΥΡΙΑ της φωτογραφίας, δεν έχει....
Είναι κυρία με όλα τα γράμματα κεφαλαία.
Και εξηγούμε...