ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ ΑΘΛΗΜΑ" ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ

Κοιτάχτε την ΕΠΙΤΡΑΦΗ!!! Λέξεις άκρως ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ, ΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Γράφει κι υπογράφει ο συγγραφέας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Υπάρχει ένα άθλημα που δεν λέγετε ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ για να είναι Ολυμπιακό, που δεν λέγετε ΚΕΡΛΙΝΚ για να είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Όμως αυτό το άθλημα γέννησε τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ κι αυτοί δεν το έχουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ" ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Σε επίσκεψη του Βουλευτού Πιερίας Μπαραλιάκου στο Υπουργείο Πολιτισμού άραγε συζήτησαν για ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΟΧΕΛΩΝΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, Βουλευτής και Υπουργός;;;;
Η Υπουργός Πολιτισμού Κυρία Λίνα Μενδώνη, θα είναι εδώ για τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.
Η Κατερίνη θα έχει μια Υπουργό που πρέπει να ακούσει αλήθειες.
Είμαστε κυρία ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, προορισμός για τουρισμό, ας πούμε πολιτισμού, διότι έχουμε ΔΙΟΝ, ή ΟΛΥΜΠΟ ή ΠΥΔΝΑ, ή είμαστε πέρασμα, για να....
Για να φέρετε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σας;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ "ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ, ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑΝ

Το πρόβλημα με τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ, δεν είναι αυτό που λένε....
Ναι, είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μα όχι και τόσο.
ΤΑ "ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ" ΉΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ "ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ" ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑΝ!

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΦΛΑΤ", ΕΤΟΥΣ 1985 ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ...ΚΛΑΙΣ

Ότι και να μου πείτε, εγώ γουστάρω την δική μας ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του τότε.
Που ήταν ΦΛΑΤ....
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΦΛΑΤ", ΕΤΟΥΣ 1985 ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ...ΚΛΑΙΣ!
Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά;;;

ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΌ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ...ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ο Νονός και οι ιερείς επί το έργον δια το Μυστήριον επί του νέου Πιστού εκ Κολομβίας
<<Και μία ακόμα συγκινητική φωτογραφία!..
"Μια βάπτιση διαφορετική από αυτές που συνήθως παρακολουθούμε", στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Κατερίνης
Εύχομαι ολόψυχα να ζήσει ευτυχισμένος ο νεοφώτιστος Ιωσήφ, που ταξίδεψε από τη μακρινή Κολομβία, για να βαπτιστεί Ορθόδοξος Χριστιανός, εδώ στην πόλη μας, την Κατερίνη>>!..

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΟΥΡΗΣ


Με αυτές τις όμορφες εικόνες καμαρώνεις.