ΑΠΟΡΙΑ: "ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ 1912";
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Ρε παιδιά, για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μιλάμε πως ελευθερώθηκε το 1912-1913;;; Στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;;; Για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;; Κοιτάχτε το έργο αυτό! Μπροστά στον ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ, που ελευθέρωσε τα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υποκλίνεται και λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η ίδια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Όμως ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Η Μακεδονία του ΤΣΙΠΡΑ, που την έκανε ΒΟΡΕΙΑ ή ΝΟΤΙΑ, ή πέρα ή δώθε;;;; Ή μήπως Η ΚΑΤΑ ΠΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των γειτόνων, που θέλουν να τη λένε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν αυτή η χώρα έχει ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφει ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σαν ταξιδέψει ο κάτοικος της στην ΚΙΝΑ, ή στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ή στο ΚΟΓΚΟ, εκείνοι θα του λένε, αφού εσύ είσαι ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ποιά χώρα είναι η ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν εκείνος πει, η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και του έρθει κάποτε να την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, εσύ ρε ΤΣΙΠΡΑ τι θα κάνεις;;;; ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ! Στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ υπό της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Έλεος παλιομέτριοι πολιτικοί που δεν ξέρω κατά που πάτε την ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! Γιατί όπως το πάτε.... ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ "ΠΑΝΩ ΙΝΔΙΑΝΩΝ" ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Φαντάζεστε μετά το κείμενο μου, να τους ανοίξει η όρεξη τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και να έχουμε τέτοια; Και ο Τσίπρας ή Μητσοτάκης να το καλοβλέπουν σε πλαίσια πολυπολιτισμού και βάλε;;; Όχι βέβαια πως θα τους χάλαγε!!!! Όμως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΙΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ και η ΘΡΑΚΗ ΜΙΑ και η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΑ και ο ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑΣ!!!! Είπα ΠΟΝΤΟΣ, ρε αδέρφια... Αυτό ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, λέτε να το αφήσουν να περάσει τα μηνύματα που θέλει για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, για ΘΡΗΣΚΕΙΑ για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Να περάσει ακόμα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μήνυμα, καθώς ο ένας ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ;;; Ή μήπως κι αυτό τους χαλάει;;; ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ - ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ...ΜΕΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ - ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ...ΜΕΤΡΙΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΟΥΡΝΕΣ  5 ΚΑΙ ...ΠΑΝΩ ΧΡΟΝΩΝ
Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο συγγραφεύς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Τελικά το κάθε χωριό για να πάρει μπρος, δεν θέλει ΔΗΜΑΡΧΟ...
Αυτό να το ξέρετε....
ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ.
Αλήθεια ή ψέμα;;;
Να που...
Να που ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ το έμαθε καλά το μάθημα του.
Και ξέρετε γιατί;
Ο Πρόεδρος του χωριού, επιτέλους έγινε ΠΡΟΕΔΡΟΣ κι άρχισε το χωριό να έχει εικόνα.
Ο ΠΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ο νέος Πρόεδρος του Μακρυγιάλου, δεν έπαθε φούιτ.
Θυμάστε που βάλαμε τις γούρνες υποδοχής του Μακρυγιάλου;
Και του ΑΝΤΙΟ;;;
Έ, λοιπόν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν έκανε τίποτα, ο Πρόεδρος όμως τα κατάφερε και τις έκλεισε.
Να και η απόδειξη.
Θέλετε να σας δείξω και πως ήταν;;;
ΝΑ...

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗ ΡΑΧΗ, ΣΤΑ "ΛΒ' ΠΑΤΡΙΑ" ΤΟ Π.Σ.Κ.

Αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου η επιστημονική ημερίδα
Με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών στην επιστημονική ημερίδα και καταξιωμένων καλλιτεχνών στο μουσικό μέρος του θεσμού, τα «ΛΒ’ ΠΑΤΡΙΑ», τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στον Όλυμπο και τα Πιέρια στα νεώτερα χρόνια, πραγματοποιούνται από 17 έως 20 Οκτωβρίου  από τον πολιτιστικό σύλλογο Ράχης Πιερίας «ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ», με αφορμή την πανήγυρη προς τιμήν του προστάτη του χωριού Αγίου Αποστόλου - Ευαγγελιστή Λουκά.

Δυναμικός μουσικός διάλογος

Ήχους και

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ...ΧΡΕΟΣ

Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ...ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ

ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΦΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ
<<Βρήκα καινούριο κατοικίδιο>>.....

Έγραψε ο φίλος μου, που δεν του πήρα την άδεια....