ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ - ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ...ΜΕΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ - ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ...ΜΕΤΡΙΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΟΥΡΝΕΣ  5 ΚΑΙ ...ΠΑΝΩ ΧΡΟΝΩΝ
Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο συγγραφεύς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Τελικά το κάθε χωριό για να πάρει μπρος, δεν θέλει ΔΗΜΑΡΧΟ...
Αυτό να το ξέρετε....
ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ.
Αλήθεια ή ψέμα;;;
Να που...
Να που ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ το έμαθε καλά το μάθημα του.
Και ξέρετε γιατί;
Ο Πρόεδρος του χωριού, επιτέλους έγινε ΠΡΟΕΔΡΟΣ κι άρχισε το χωριό να έχει εικόνα.
Ο ΠΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ο νέος Πρόεδρος του Μακρυγιάλου, δεν έπαθε φούιτ.
Θυμάστε που βάλαμε τις γούρνες υποδοχής του Μακρυγιάλου;
Και του ΑΝΤΙΟ;;;
Έ, λοιπόν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν έκανε τίποτα, ο Πρόεδρος όμως τα κατάφερε και τις έκλεισε.
Να και η απόδειξη.
Θέλετε να σας δείξω και πως ήταν;;;
ΝΑ...

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗ ΡΑΧΗ, ΣΤΑ "ΛΒ' ΠΑΤΡΙΑ" ΤΟ Π.Σ.Κ.

Αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου η επιστημονική ημερίδα
Με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών στην επιστημονική ημερίδα και καταξιωμένων καλλιτεχνών στο μουσικό μέρος του θεσμού, τα «ΛΒ’ ΠΑΤΡΙΑ», τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στον Όλυμπο και τα Πιέρια στα νεώτερα χρόνια, πραγματοποιούνται από 17 έως 20 Οκτωβρίου  από τον πολιτιστικό σύλλογο Ράχης Πιερίας «ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ», με αφορμή την πανήγυρη προς τιμήν του προστάτη του χωριού Αγίου Αποστόλου - Ευαγγελιστή Λουκά.

Δυναμικός μουσικός διάλογος

Ήχους και

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ...ΧΡΕΟΣ

Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ...ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ

ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΦΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ
<<Βρήκα καινούριο κατοικίδιο>>.....

Έγραψε ο φίλος μου, που δεν του πήρα την άδεια....