ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

ΣΟΚ - ΞΕΨΥΧΗΣΑΝ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ!

ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ, ο χαμός αυτών των δύστυχων πλασμάτων της φωτογραφίας, και κλαίω μαζί, για την αδιαφορία κάποιων που μας οδήγησαν εκεί.
Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Ξεχάστε αυτή την εικόνα πλέον ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ της Κατερίνης.
Χάθηκαν όλα πλέον.
Στη ζωή έμεινε μόνο το ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ και ξεψύχησαν χθες και τα 4 θανάσιμα τραυματισμένα από την νέα επίθεση από αγέλη σκύλων, ελαφάκια του πάρκου!
ΣΟΚ - ΞΕΨΥΧΗΣΑΝ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ!
Τώρα τι;;;

ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ "ΠΑΙΔΑΚΙ" ΠΟΥ ΤΟ ...ΕΔΕΙΡΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ...ΜΠΑΜΠΑΚΑ!

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Διαβάζω πως στην ατζέντα συνάντησης του ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο...
"Η Τουρκία αμφισβητεί τα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ..."!  Τον είδα να παραπονιέται, γιατί ο Τούρκος αμφισβητεί (και καλά κάνει για πάρτι του) τα κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων. Παραπονάκια από τον Πρωθυπουργό, στον Αμερικάνο μωρέ;;;
Απίστευτο;;;
Ρε αδέρφια, θέλετε τον Πρωθυπουργό μας, σαν παιδάκι που τον χτύπησε ο μάγκας της γειτονιάς, να πηγαίνει στον μεγάλο του αδερφό να καθαρίσει;;;;
Έλεος....

ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ...ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;

Κοιτάχτε χαλάζι που έπιασε η φίλη μου η ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ στο χέρι της. Κι έπεσε πριν λίγες ώρες....
Χαμός...
ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ...ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;
Πω πω, Μαράκι.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: Η "ΟΡΚΩΤΗ" ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ 6,86 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΜΑ Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ...ΠΛΗΓΩΣΕ

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ 6,86 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΜΑ Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ...ΠΛΗΓΩΣΕ!
Είναι το ρεζουμέ αυτών που μας είπε ο Δήμαρχος ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.
Να...

Με την τελευταία οικονομική αποτύπωση από τους ορκωτούς λογιστές και τις υπηρεσίες του δήμου, κλείνουμε τον κύκλο ενημέρωσης που είχαμε υποσχεθεί στους δημότες του δήμου Δίου Ολύμπου.

Με λίγα λόγια, χρωστούμε ως Δήμος περίπου 6.860.000€. Από τα διαθέσιμα 2.463.000€, το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά μισθούς και ανελαστικές δαπάνες και από τα ανείσπρακτα 6.400.000€, τα 1.300.000€, μάλλον, δεν θα εισπραχθούν. Από τα υπόλοιπα ανείσπρακτα 5.100.000€, θα εισπράξουμε φέτος μόνο 800.000-900.000€ περίπου, αφού ο ρυθμός είσπραξης έχει πέσει δραματικά, σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2018.

Η αλήθεια έστω κι αν είναι δυσάρεστη, είναι πάντα ωφέλιμη. Χρέος μας είναι με οργάνωση, δουλειά και προγραμματισμό, να αλλάξουμε ό,τι μας πλήγωσε την τελευταία περίοδο και να φέρουμε τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. Στη προσπάθεια αυτή χρειάζεται η βοήθεια όλων. Στη συνέχεια παρατίθεται το δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα απο το δήμο Δίου – Ολύμπου.

ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΡΗΣ...

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

<<Ενα βημα μπροστα εκανε σημερα το Βολλευ της Περιφερειας Μακεδονιας.... 
( ΕΣΠΕΜ )..... 
Μολις ανακοινωθηκε Περιφερειακος Ομοσπονδιακος Προπονητης ο Σαρρης Κωνσταντινος.....
Φιλε Συνεργατη συγχαρητηρια και καλη δύναμη>>........

Σάββας Καμανανζής
Προπονητής Βόλεϊ και παλιός παίκτης...

Αλήθεια είναι...
Κι όχι μόνον Σάββα μου.

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ - ΣΕ ΔΥΟ ΦΡΕΑΤΙΑ Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΩΣ "ΠΡΙΝ" ΚΑΙ "ΜΕΤΑ"


Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

<<Μετά από πολλά χρόνια επιτέλους κάποια φρεάτια στον Πλαταμώνα είναι καθαρά>>.

Να τι έγραψε ένας ενεργός πολίτης του Πλαταμώνα κι εγώ ...υποκλίνομαι!
Το όνομα του Παναγιώτης, όμως, δεν είμαι διαπιστευμένος να πω το επίθετο του.
Τώρα σε ότι αφορά το ΠΡΙΝ...
Χτισμένα φρεάτια.
Βουλωμένα.
Καταστροφή.
Κι ήταν σα να μην καθαρίστηκαν ποτέ...
Ά, ρε Δημόπουλε απόντα από το ...μάθημα!!!
χα χα χα
Δεν ξέρω αν αυτό το δικό σου ρε φίλε, λέγεται πολιτική, μα Δήμαρχε Ευάγγελε Γερολιόλιο, νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο.
Ξέρεις σε τι καλό δρόμο είσαι;;;
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
Τώρα είμαστε έτοιμοι για χειμώνα.
Καμαρώστε τώρα το μετά και θα πάθετε πλάκα ώ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.