ΑΠΟΡΙΑ: "ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ 1912";
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Ρε παιδιά, για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μιλάμε πως ελευθερώθηκε το 1912-1913;;; Στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;;; Για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;; Κοιτάχτε το έργο αυτό! Μπροστά στον ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ, που ελευθέρωσε τα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υποκλίνεται και λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η ίδια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Όμως ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Η Μακεδονία του ΤΣΙΠΡΑ, που την έκανε ΒΟΡΕΙΑ ή ΝΟΤΙΑ, ή πέρα ή δώθε;;;; Ή μήπως Η ΚΑΤΑ ΠΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των γειτόνων, που θέλουν να τη λένε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν αυτή η χώρα έχει ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφει ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σαν ταξιδέψει ο κάτοικος της στην ΚΙΝΑ, ή στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ή στο ΚΟΓΚΟ, εκείνοι θα του λένε, αφού εσύ είσαι ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ποιά χώρα είναι η ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν εκείνος πει, η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και του έρθει κάποτε να την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, εσύ ρε ΤΣΙΠΡΑ τι θα κάνεις;;;; ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ! Στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ υπό της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Έλεος παλιομέτριοι πολιτικοί που δεν ξέρω κατά που πάτε την ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! Γιατί όπως το πάτε.... ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ "ΠΑΝΩ ΙΝΔΙΑΝΩΝ" ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Φαντάζεστε μετά το κείμενο μου, να τους ανοίξει η όρεξη τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και να έχουμε τέτοια; Και ο Τσίπρας ή Μητσοτάκης να το καλοβλέπουν σε πλαίσια πολυπολιτισμού και βάλε;;; Όχι βέβαια πως θα τους χάλαγε!!!! Όμως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΙΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ και η ΘΡΑΚΗ ΜΙΑ και η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΑ και ο ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑΣ!!!! Είπα ΠΟΝΤΟΣ, ρε αδέρφια... Αυτό ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, λέτε να το αφήσουν να περάσει τα μηνύματα που θέλει για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, για ΘΡΗΣΚΕΙΑ για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Να περάσει ακόμα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μήνυμα, καθώς ο ένας ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ;;; Ή μήπως κι αυτό τους χαλάει;;; ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

ΣΟΚ - ΞΕΨΥΧΗΣΑΝ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ!

ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ, ο χαμός αυτών των δύστυχων πλασμάτων της φωτογραφίας, και κλαίω μαζί, για την αδιαφορία κάποιων που μας οδήγησαν εκεί.
Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Ξεχάστε αυτή την εικόνα πλέον ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ της Κατερίνης.
Χάθηκαν όλα πλέον.
Στη ζωή έμεινε μόνο το ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ και ξεψύχησαν χθες και τα 4 θανάσιμα τραυματισμένα από την νέα επίθεση από αγέλη σκύλων, ελαφάκια του πάρκου!
ΣΟΚ - ΞΕΨΥΧΗΣΑΝ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ!
Τώρα τι;;;

ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ "ΠΑΙΔΑΚΙ" ΠΟΥ ΤΟ ...ΕΔΕΙΡΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ...ΜΠΑΜΠΑΚΑ!

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Διαβάζω πως στην ατζέντα συνάντησης του ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο...
"Η Τουρκία αμφισβητεί τα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ..."!  Τον είδα να παραπονιέται, γιατί ο Τούρκος αμφισβητεί (και καλά κάνει για πάρτι του) τα κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων. Παραπονάκια από τον Πρωθυπουργό, στον Αμερικάνο μωρέ;;;
Απίστευτο;;;
Ρε αδέρφια, θέλετε τον Πρωθυπουργό μας, σαν παιδάκι που τον χτύπησε ο μάγκας της γειτονιάς, να πηγαίνει στον μεγάλο του αδερφό να καθαρίσει;;;;
Έλεος....

ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ...ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;

Κοιτάχτε χαλάζι που έπιασε η φίλη μου η ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ στο χέρι της. Κι έπεσε πριν λίγες ώρες....
Χαμός...
ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ...ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;
Πω πω, Μαράκι.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: Η "ΟΡΚΩΤΗ" ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ 6,86 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΜΑ Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ...ΠΛΗΓΩΣΕ

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ 6,86 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΜΑ Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ...ΠΛΗΓΩΣΕ!
Είναι το ρεζουμέ αυτών που μας είπε ο Δήμαρχος ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.
Να...

Με την τελευταία οικονομική αποτύπωση από τους ορκωτούς λογιστές και τις υπηρεσίες του δήμου, κλείνουμε τον κύκλο ενημέρωσης που είχαμε υποσχεθεί στους δημότες του δήμου Δίου Ολύμπου.

Με λίγα λόγια, χρωστούμε ως Δήμος περίπου 6.860.000€. Από τα διαθέσιμα 2.463.000€, το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά μισθούς και ανελαστικές δαπάνες και από τα ανείσπρακτα 6.400.000€, τα 1.300.000€, μάλλον, δεν θα εισπραχθούν. Από τα υπόλοιπα ανείσπρακτα 5.100.000€, θα εισπράξουμε φέτος μόνο 800.000-900.000€ περίπου, αφού ο ρυθμός είσπραξης έχει πέσει δραματικά, σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2018.

Η αλήθεια έστω κι αν είναι δυσάρεστη, είναι πάντα ωφέλιμη. Χρέος μας είναι με οργάνωση, δουλειά και προγραμματισμό, να αλλάξουμε ό,τι μας πλήγωσε την τελευταία περίοδο και να φέρουμε τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. Στη προσπάθεια αυτή χρειάζεται η βοήθεια όλων. Στη συνέχεια παρατίθεται το δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα απο το δήμο Δίου – Ολύμπου.

ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΡΗΣ...

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

<<Ενα βημα μπροστα εκανε σημερα το Βολλευ της Περιφερειας Μακεδονιας.... 
( ΕΣΠΕΜ )..... 
Μολις ανακοινωθηκε Περιφερειακος Ομοσπονδιακος Προπονητης ο Σαρρης Κωνσταντινος.....
Φιλε Συνεργατη συγχαρητηρια και καλη δύναμη>>........

Σάββας Καμανανζής
Προπονητής Βόλεϊ και παλιός παίκτης...

Αλήθεια είναι...
Κι όχι μόνον Σάββα μου.

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ - ΣΕ ΔΥΟ ΦΡΕΑΤΙΑ Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΩΣ "ΠΡΙΝ" ΚΑΙ "ΜΕΤΑ"


Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

<<Μετά από πολλά χρόνια επιτέλους κάποια φρεάτια στον Πλαταμώνα είναι καθαρά>>.

Να τι έγραψε ένας ενεργός πολίτης του Πλαταμώνα κι εγώ ...υποκλίνομαι!
Το όνομα του Παναγιώτης, όμως, δεν είμαι διαπιστευμένος να πω το επίθετο του.
Τώρα σε ότι αφορά το ΠΡΙΝ...
Χτισμένα φρεάτια.
Βουλωμένα.
Καταστροφή.
Κι ήταν σα να μην καθαρίστηκαν ποτέ...
Ά, ρε Δημόπουλε απόντα από το ...μάθημα!!!
χα χα χα
Δεν ξέρω αν αυτό το δικό σου ρε φίλε, λέγεται πολιτική, μα Δήμαρχε Ευάγγελε Γερολιόλιο, νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο.
Ξέρεις σε τι καλό δρόμο είσαι;;;
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
Τώρα είμαστε έτοιμοι για χειμώνα.
Καμαρώστε τώρα το μετά και θα πάθετε πλάκα ώ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.