ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ "ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Ο Γιώργο ο Προδρομίδης, ο φίλος και λεβέντης της πλατείας, είναι πάντα μέσα στα πράματα.
Και στα μέσα και στα ...όξω!
Και ξέρεις γιατί;

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Άσχετα με τα προσωπικά που έχω με τον εικονιζόμενο, οφείλω να του αποδώσω τα σωστά του.
Πρέπει να πω, πως βοηθάει όλον τον κόσμο εκεί στο Νοσοκομείο.
Πριν μέρες, άνθρωπος δικός μου, δίχως να ξέρει πως είναι δικός μου, τον βοήθησε απίστευτα.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ "ΗΔΙΚΟ" ΤΟΥ ...ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Εγώ ρε σεις γράφω.
Και ξέρετε κάτι, κάποιοι από εσάς εκεί στη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ;;;;
Εγώ γράφω κι όταν γράφω, εσάς σας γράφω.
Εκεί, βέβαια, που δεν πιάνει μελάνι.
Εσένα ρε τον ΗΔΙΚΟ, που με εγκαλείς για την ορθογραφία μου;;;

ΠΟΝΑΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Ευθυμιάδη, καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε πριν από περίπου μία εβδομάδα τον πατέρα του.

ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΙΣ ...ΟΙΚΟΠΕΔΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

«Καθάρισε» με 100.000 ευρώ και μπλόκαρε, προσωρινά τουλάχιστον, τον πλειστηριασμό σε δυο οικόπεδα-«φιλέτα» που έχει στη Μύκονο ο Πέτρος Κωστόπουλος.

ΣΕ ΣΟΚ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΚΤΕΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ...ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ

Σοκ έχουν πάθει οι πρώτοι ιδιοκτήτες εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων οι οποίοι πήγαν για έλεγχο τα οχήματά τους στα ΚΤΕΟ και έμαθαν ότι είχαν γυρισμένα χιλιόμετρα. Ηδη έχουν κοπεί εκατοντάδες αυτοκίνητα…

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΓΡΑΨΕ ...ΤΕΛΟΣ


Παρελθόν αποτελεί από την ΕΡΤ γνωστός δημοσιογράφος, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.