ΑΠΟΡΙΑ: "ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ 1912";
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Ρε παιδιά, για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μιλάμε πως ελευθερώθηκε το 1912-1913;;; Στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;;; Για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;; Κοιτάχτε το έργο αυτό! Μπροστά στον ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ, που ελευθέρωσε τα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υποκλίνεται και λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η ίδια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Όμως ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Η Μακεδονία του ΤΣΙΠΡΑ, που την έκανε ΒΟΡΕΙΑ ή ΝΟΤΙΑ, ή πέρα ή δώθε;;;; Ή μήπως Η ΚΑΤΑ ΠΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των γειτόνων, που θέλουν να τη λένε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν αυτή η χώρα έχει ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφει ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σαν ταξιδέψει ο κάτοικος της στην ΚΙΝΑ, ή στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ή στο ΚΟΓΚΟ, εκείνοι θα του λένε, αφού εσύ είσαι ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ποιά χώρα είναι η ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν εκείνος πει, η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και του έρθει κάποτε να την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, εσύ ρε ΤΣΙΠΡΑ τι θα κάνεις;;;; ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ! Στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ υπό της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Έλεος παλιομέτριοι πολιτικοί που δεν ξέρω κατά που πάτε την ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! Γιατί όπως το πάτε.... ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ "ΠΑΝΩ ΙΝΔΙΑΝΩΝ" ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Φαντάζεστε μετά το κείμενο μου, να τους ανοίξει η όρεξη τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και να έχουμε τέτοια; Και ο Τσίπρας ή Μητσοτάκης να το καλοβλέπουν σε πλαίσια πολυπολιτισμού και βάλε;;; Όχι βέβαια πως θα τους χάλαγε!!!! Όμως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΙΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ και η ΘΡΑΚΗ ΜΙΑ και η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΑ και ο ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑΣ!!!! Είπα ΠΟΝΤΟΣ, ρε αδέρφια... Αυτό ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, λέτε να το αφήσουν να περάσει τα μηνύματα που θέλει για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, για ΘΡΗΣΚΕΙΑ για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Να περάσει ακόμα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μήνυμα, καθώς ο ένας ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ;;; Ή μήπως κι αυτό τους χαλάει;;; ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ

Μια χαρά προχωρεί ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, σε ότι αφορά τη διοίκηση του, την 4ετία που ξεκίνησε! Ξέρουμε όλοι πως δεν παρέλαβε τίποτα, οπότε, ξεκινά εξ αρχής και κατ' αρχάς!
Διαρθρώνει τις επιχειρήσεις του.
Μετά το χάος και τα γκρέμια, πρέπει να χτίσεις εξ αρχής.
ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΧΑΟΣ" ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ!
Ο Δήμος είναι σα να μην υπάρχει.
Κι έρχονται κι άλλα.
Γιατί ακόμα ο ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ δεν ξέρει που έμπλεξε.
Όμως, να πως στήνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μαγαζί του!

ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΣΝΑΚΗ

Να που ο ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ και πάλι στα γνώριμα λημέρια του.
Τα κατάφερε.
Τελικά πρέπει να είναι πολύ μάγκας.
Του την έκανε του ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ παραμονές, ή προπροπαραμονές των εκλογών κι αφού σαν την μέλισσα πήρε την γύρη του, ύστερα;;;;

ΤΟ "Π" ΕΚΕΙ, ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ, ΘΑ ΠΕΙ "ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

Όταν πέφτει στα χέρια μου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αναριγώ....
Ναι.
Κι όταν σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω και φίλους, ή ανθρώπους που τους έχω κάνει συνέντευξη, ή προβληματιστήκαμε για το καλό της ομάδας, τότε πάλι αναριγώ.
Μου αρέσει.
Κοιτώ και βλέπω...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ...ΦΑΜΕ

Τι θα φάμε ρε παιδιά;;;
Μη φας...
Κι ύστερα τι να περιμένουμε από τις γιορτές;;;

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ - ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Επανήλθε ο Ν. Δένδιας για την Συμφωνία των Πρεσπών. Μετά τις τοποθετήσεις των βουλευτών όλων των κομμάτων η επιτροπή εξωτερικών συνέχισε τη συνεδρίαση της κεκλεισμένων των θυρών, όπου ο Νίκος Δένδιας είπε ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τη Συμφωνία.

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΟΥ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΖΩΗΣ

Το ρόδι, αποτελεί σύμβολο ζωής και γονιμότητας από τα αρχαία χρόνια, καθώς είναι μια γευστικότατη υπερτροφή. Είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία, αρκεί να ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο θα το αξιοποιήσετε.

ΚΑΙ Ο "ΤΡΙΛΟΦΟΣ" ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ "ΚΟΥΚΟ", ΤΑ "ΑΛΩΝΙΑ" ΚΛΠ ΚΛΠ

Και καθώς προσπαθούμε να βρούμε άκρη με το νερό του ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ, να που έσκασε και το ότι κι ο ΤΡΙΛΟΦΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ...
Τώρα...
Τι γίνεται;;;
Και ο ΤΡΙΛΟΦΟΣ;
Και τα ΑΛΩΝΙΑ;
Και η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ;
Και και και και και και;;;;
Ρε παιδιά;