ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ

Μια χαρά προχωρεί ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, σε ότι αφορά τη διοίκηση του, την 4ετία που ξεκίνησε! Ξέρουμε όλοι πως δεν παρέλαβε τίποτα, οπότε, ξεκινά εξ αρχής και κατ' αρχάς!
Διαρθρώνει τις επιχειρήσεις του.
Μετά το χάος και τα γκρέμια, πρέπει να χτίσεις εξ αρχής.
ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΧΑΟΣ" ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ!
Ο Δήμος είναι σα να μην υπάρχει.
Κι έρχονται κι άλλα.
Γιατί ακόμα ο ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ δεν ξέρει που έμπλεξε.
Όμως, να πως στήνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μαγαζί του!

ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΣΝΑΚΗ

Να που ο ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ και πάλι στα γνώριμα λημέρια του.
Τα κατάφερε.
Τελικά πρέπει να είναι πολύ μάγκας.
Του την έκανε του ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ παραμονές, ή προπροπαραμονές των εκλογών κι αφού σαν την μέλισσα πήρε την γύρη του, ύστερα;;;;

ΤΟ "Π" ΕΚΕΙ, ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ, ΘΑ ΠΕΙ "ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

Όταν πέφτει στα χέρια μου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αναριγώ....
Ναι.
Κι όταν σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω και φίλους, ή ανθρώπους που τους έχω κάνει συνέντευξη, ή προβληματιστήκαμε για το καλό της ομάδας, τότε πάλι αναριγώ.
Μου αρέσει.
Κοιτώ και βλέπω...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ...ΦΑΜΕ

Τι θα φάμε ρε παιδιά;;;
Μη φας...
Κι ύστερα τι να περιμένουμε από τις γιορτές;;;

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ - ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Επανήλθε ο Ν. Δένδιας για την Συμφωνία των Πρεσπών. Μετά τις τοποθετήσεις των βουλευτών όλων των κομμάτων η επιτροπή εξωτερικών συνέχισε τη συνεδρίαση της κεκλεισμένων των θυρών, όπου ο Νίκος Δένδιας είπε ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τη Συμφωνία.

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΟΥ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΖΩΗΣ

Το ρόδι, αποτελεί σύμβολο ζωής και γονιμότητας από τα αρχαία χρόνια, καθώς είναι μια γευστικότατη υπερτροφή. Είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία, αρκεί να ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο θα το αξιοποιήσετε.

ΚΑΙ Ο "ΤΡΙΛΟΦΟΣ" ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ "ΚΟΥΚΟ", ΤΑ "ΑΛΩΝΙΑ" ΚΛΠ ΚΛΠ

Και καθώς προσπαθούμε να βρούμε άκρη με το νερό του ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ, να που έσκασε και το ότι κι ο ΤΡΙΛΟΦΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ...
Τώρα...
Τι γίνεται;;;
Και ο ΤΡΙΛΟΦΟΣ;
Και τα ΑΛΩΝΙΑ;
Και η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ;
Και και και και και και;;;;
Ρε παιδιά;