ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

"ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΥΠΕΡ ΚΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ...ΔΗΜΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ (ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΗ) ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙ ....ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
Να και η επιβεβαίωση...
Με δελτίο τύπου, που μας δίνει και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Τι να πούμε.
Εδώ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ, έκανε κίνηση ματ, και πήγε στην σύμπραξη με τον ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ και τον συνδυασμό του, κι έτσι, η απαραίτητη πλειοψηφία, εξασφαλίστηκε.
Ναι τι γράψανε πριν λίγο...

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ" Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ - ΜΑΥΡΙΔΟΥ(ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ) - ΜΑΛΛΙΑΡΑ - ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΤΖΟΒΑΣ
Με Πιεριείς εκπροσώπους η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία εκλέχτηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας Μαρία Μαλλιάρα και Χρήστος Τζιουβάρας.

ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ...ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ

ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΛΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ
Μπήκε πολύ δυνατά ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, στον χειμώνα και τις ανάγκες του.
Μπορεί να δουλεύει τεράστια στις επιχειρήσεις του, όμως...
Όμως και στα άλλα του, δεν πάει πίσω.
Και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που μόλις μπήκε, αλλά και στον ΑΡΧΕΛΑΟ στην μεγάλη του αγάπη, που όρμηξε και κάνει κι εκεί ένα δυνατό ξεκίνημα.
Για την Πολιτική, θα πω, πως ως ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, άρχισε να ενημερώνεται, να διαβάζει, να συναντά κόσμο και τα έβαλε σε μια σειρά.
Άλλωστε ο ρόλος του, είναι να ελέγχει την εξουσία της ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Όμως, στο ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ, εκεί;;;

ΠΟΙΑ "ΣΤΟΛΗ" ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ, ΤΟΥ ...ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Ή, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;

ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ,
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ...ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ
Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας

Στρατηγέ μου, ωχ, τι είπα τώρα....
Δήμαρχε μου, τα σέβη μου.
Μπερδεύτηκα Δήμαρχε μου Πύδνας Κολινδρού και Στρατηγέ μου Ανέστη Μανωλά...
Δεν ξέρω πως να σε προσφωνήσω.
Εσύ, έμαθες.
Όλοι έξω, εδώ και καιρό σε λένε "ΣΤΡΑΤΗΓΕ" μου, τα σέβη μου!
Κι εγώ επίσης.
Εμείς, όμως, τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε από σένα, να ΣΩΣΕΙΣ, έναν άκρως ΠΟΝΕΜΕΝΟ, και ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟΠΟ, αυτόν της ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Που,

Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ;;;

ΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ...ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Είδατε τι κάνει το αρχείο του Κεραηλίδη;
Βρήκα τον φίλο μου τον ΧΑΡΗ, τον ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ, να είναι με την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ την ΣΟΦΙΑ, σε επίσκεψη στην ΕΛΛΑΔΑ.
Ο...

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1, ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ...3ΠΟΝΤΟ ΕΚΤΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ "ΣΗΜΑ" ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ!
(Το παραπάνω, θα το γράφω πάντα, μέχρι να δω πως θα εξαφανίσουν από τις δράσεις του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, το ψεύτικο σήμα που δημιούργησε μια ψευτοαριστερή κάστα του Παρελθόντος, με στόχο τη διαγραφή της ιστορίας του αγαπημένου μας συλλόγου)
Μπήκε με το "δεξί" ο Πιερικός στην πρεμιέρα του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, για φέτος.
Μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν το "τρίποντο" με γρήγορο γκολ αιφνιδιασμού μόλις στο 10ο λεπτό!
Αιφνιδίασαν την καλή κατά τ' άλλα ομάδα της ΑΓΡΙΑΣ με τον Βασίλη Σαχινίδη, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπόρα και Γιαουπλάρι και με ένα όμορφο πλασεδάκι έγραψε το 0-1.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΠΙ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ....ΝΟΜΑΡΧΗ, ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΟΖΑ ΤΟΥ - ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κι ο άλλος, μου είπε, τι βάζεις θέματα με τον ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
Είναι πρώην και παρελθόν.
Έ, ορίστε ρε....

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

Κοιτάχτε τι βρήκα στο αρχείο των Φωτογραφιών μου.
Την ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ, την φίλη μας, επί τω έργω κι επί τον αγώνα της, τότε που ήταν Βουλεύτρια Πιερίας.