ΑΠΟΡΙΑ: "ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ 1912";
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Ρε παιδιά, για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μιλάμε πως ελευθερώθηκε το 1912-1913;;; Στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;;; Για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;; Κοιτάχτε το έργο αυτό! Μπροστά στον ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ, που ελευθέρωσε τα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υποκλίνεται και λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η ίδια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Όμως ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Η Μακεδονία του ΤΣΙΠΡΑ, που την έκανε ΒΟΡΕΙΑ ή ΝΟΤΙΑ, ή πέρα ή δώθε;;;; Ή μήπως Η ΚΑΤΑ ΠΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των γειτόνων, που θέλουν να τη λένε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν αυτή η χώρα έχει ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφει ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σαν ταξιδέψει ο κάτοικος της στην ΚΙΝΑ, ή στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ή στο ΚΟΓΚΟ, εκείνοι θα του λένε, αφού εσύ είσαι ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ποιά χώρα είναι η ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν εκείνος πει, η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και του έρθει κάποτε να την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, εσύ ρε ΤΣΙΠΡΑ τι θα κάνεις;;;; ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ! Στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ υπό της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Έλεος παλιομέτριοι πολιτικοί που δεν ξέρω κατά που πάτε την ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! Γιατί όπως το πάτε.... ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ "ΠΑΝΩ ΙΝΔΙΑΝΩΝ" ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Φαντάζεστε μετά το κείμενο μου, να τους ανοίξει η όρεξη τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και να έχουμε τέτοια; Και ο Τσίπρας ή Μητσοτάκης να το καλοβλέπουν σε πλαίσια πολυπολιτισμού και βάλε;;; Όχι βέβαια πως θα τους χάλαγε!!!! Όμως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΙΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ και η ΘΡΑΚΗ ΜΙΑ και η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΑ και ο ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑΣ!!!! Είπα ΠΟΝΤΟΣ, ρε αδέρφια... Αυτό ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, λέτε να το αφήσουν να περάσει τα μηνύματα που θέλει για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, για ΘΡΗΣΚΕΙΑ για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Να περάσει ακόμα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μήνυμα, καθώς ο ένας ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ;;; Ή μήπως κι αυτό τους χαλάει;;; ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

"ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΥΠΕΡ ΚΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ...ΔΗΜΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ (ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΗ) ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙ ....ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
Να και η επιβεβαίωση...
Με δελτίο τύπου, που μας δίνει και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Τι να πούμε.
Εδώ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ, έκανε κίνηση ματ, και πήγε στην σύμπραξη με τον ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ και τον συνδυασμό του, κι έτσι, η απαραίτητη πλειοψηφία, εξασφαλίστηκε.
Ναι τι γράψανε πριν λίγο...

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ" Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ - ΜΑΥΡΙΔΟΥ(ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ) - ΜΑΛΛΙΑΡΑ - ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΤΖΟΒΑΣ
Με Πιεριείς εκπροσώπους η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία εκλέχτηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας Μαρία Μαλλιάρα και Χρήστος Τζιουβάρας.

ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ...ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ

ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΛΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ
Μπήκε πολύ δυνατά ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, στον χειμώνα και τις ανάγκες του.
Μπορεί να δουλεύει τεράστια στις επιχειρήσεις του, όμως...
Όμως και στα άλλα του, δεν πάει πίσω.
Και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που μόλις μπήκε, αλλά και στον ΑΡΧΕΛΑΟ στην μεγάλη του αγάπη, που όρμηξε και κάνει κι εκεί ένα δυνατό ξεκίνημα.
Για την Πολιτική, θα πω, πως ως ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, άρχισε να ενημερώνεται, να διαβάζει, να συναντά κόσμο και τα έβαλε σε μια σειρά.
Άλλωστε ο ρόλος του, είναι να ελέγχει την εξουσία της ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Όμως, στο ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ, εκεί;;;

ΠΟΙΑ "ΣΤΟΛΗ" ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ, ΤΟΥ ...ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Ή, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;

ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ,
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ...ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ
Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας

Στρατηγέ μου, ωχ, τι είπα τώρα....
Δήμαρχε μου, τα σέβη μου.
Μπερδεύτηκα Δήμαρχε μου Πύδνας Κολινδρού και Στρατηγέ μου Ανέστη Μανωλά...
Δεν ξέρω πως να σε προσφωνήσω.
Εσύ, έμαθες.
Όλοι έξω, εδώ και καιρό σε λένε "ΣΤΡΑΤΗΓΕ" μου, τα σέβη μου!
Κι εγώ επίσης.
Εμείς, όμως, τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε από σένα, να ΣΩΣΕΙΣ, έναν άκρως ΠΟΝΕΜΕΝΟ, και ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟΠΟ, αυτόν της ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Που,

Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ;;;

ΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ...ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Είδατε τι κάνει το αρχείο του Κεραηλίδη;
Βρήκα τον φίλο μου τον ΧΑΡΗ, τον ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ, να είναι με την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ την ΣΟΦΙΑ, σε επίσκεψη στην ΕΛΛΑΔΑ.
Ο...

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1, ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ...3ΠΟΝΤΟ ΕΚΤΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ "ΣΗΜΑ" ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ!
(Το παραπάνω, θα το γράφω πάντα, μέχρι να δω πως θα εξαφανίσουν από τις δράσεις του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, το ψεύτικο σήμα που δημιούργησε μια ψευτοαριστερή κάστα του Παρελθόντος, με στόχο τη διαγραφή της ιστορίας του αγαπημένου μας συλλόγου)
Μπήκε με το "δεξί" ο Πιερικός στην πρεμιέρα του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, για φέτος.
Μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν το "τρίποντο" με γρήγορο γκολ αιφνιδιασμού μόλις στο 10ο λεπτό!
Αιφνιδίασαν την καλή κατά τ' άλλα ομάδα της ΑΓΡΙΑΣ με τον Βασίλη Σαχινίδη, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπόρα και Γιαουπλάρι και με ένα όμορφο πλασεδάκι έγραψε το 0-1.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΠΙ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ....ΝΟΜΑΡΧΗ, ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΟΖΑ ΤΟΥ - ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κι ο άλλος, μου είπε, τι βάζεις θέματα με τον ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
Είναι πρώην και παρελθόν.
Έ, ορίστε ρε....

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

Κοιτάχτε τι βρήκα στο αρχείο των Φωτογραφιών μου.
Την ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ, την φίλη μας, επί τω έργω κι επί τον αγώνα της, τότε που ήταν Βουλεύτρια Πιερίας.