ΑΠΟΡΙΑ: "ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ 1912";
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Ρε παιδιά, για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μιλάμε πως ελευθερώθηκε το 1912-1913;;; Στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;;; Για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;; Κοιτάχτε το έργο αυτό! Μπροστά στον ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ, που ελευθέρωσε τα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υποκλίνεται και λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η ίδια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Όμως ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Η Μακεδονία του ΤΣΙΠΡΑ, που την έκανε ΒΟΡΕΙΑ ή ΝΟΤΙΑ, ή πέρα ή δώθε;;;; Ή μήπως Η ΚΑΤΑ ΠΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των γειτόνων, που θέλουν να τη λένε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν αυτή η χώρα έχει ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφει ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σαν ταξιδέψει ο κάτοικος της στην ΚΙΝΑ, ή στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ή στο ΚΟΓΚΟ, εκείνοι θα του λένε, αφού εσύ είσαι ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ποιά χώρα είναι η ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν εκείνος πει, η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και του έρθει κάποτε να την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, εσύ ρε ΤΣΙΠΡΑ τι θα κάνεις;;;; ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ! Στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ υπό της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Έλεος παλιομέτριοι πολιτικοί που δεν ξέρω κατά που πάτε την ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! Γιατί όπως το πάτε.... ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ "ΠΑΝΩ ΙΝΔΙΑΝΩΝ" ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Φαντάζεστε μετά το κείμενο μου, να τους ανοίξει η όρεξη τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και να έχουμε τέτοια; Και ο Τσίπρας ή Μητσοτάκης να το καλοβλέπουν σε πλαίσια πολυπολιτισμού και βάλε;;; Όχι βέβαια πως θα τους χάλαγε!!!! Όμως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΙΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ και η ΘΡΑΚΗ ΜΙΑ και η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΑ και ο ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑΣ!!!! Είπα ΠΟΝΤΟΣ, ρε αδέρφια... Αυτό ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, λέτε να το αφήσουν να περάσει τα μηνύματα που θέλει για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, για ΘΡΗΣΚΕΙΑ για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Να περάσει ακόμα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μήνυμα, καθώς ο ένας ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ;;; Ή μήπως κι αυτό τους χαλάει;;; ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΌΜΩΣ...

Εσύ ξήλωσες την ταμπέλα εκεί στον δρόμο, όμως, ο Λεμονόπουολος ο Πλάτων συνεχίζει να υπάρχει στο κέντρο, και πάλι σε ταμπέλα που γράφει "ΟΔΟΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΥ" και μάλιστα κεντρικά κεντρικά.
Δημήτρης Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας

Ρε σεις. Αποκαθήλωσαν την ταμπέλα στην ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ, που έγραφε για χρόνια και χρόνια ότι "ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ".
Ο συγκεκριμένος, αείμνηστος ΚΑΤΕΡΙΝΩΤΗΣ, ήταν ο πατέρας του Πρώην Αναπληρωτή Δημάρχου Κατερίνης Τάκη Λεμονόπουλου.
Και δώρισε και αρκετές 10άδες στρέμματα στον Δήμο Κατερίνης, τότε, για να γίνουν κοινωφελείς εγκαταστάσεις, δηλαδή Πάρκα, Παιδικές Χαρές, νομίζω και η εκκλησία ακόμα του οικισμού.
Και ξέρετε κάτι;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ...ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ - ΠΩ ΠΩΩΩΩ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΚΑΤΣΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ...ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ!
Του Δημήτρη Π. Κεραηλίδη

Να σας πω κάτι;;;
Κάτι μου λέει πως ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ήρθε για να μείνει, αν τον ....αφήσουν!
Ποιοι;;;
Χα χα χα
Κοιτάχτε τι τους είπε χθες στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Πως τα φράγκα για το χτίσιμο του γραφείου του, τα βάζει από τον ....τσόπο του!
χα χα χα
Ρε σεις;;;
Πήρατε χαμπάρι πως σας δουλεύει;;;
ΡΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...!

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ "ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ" - ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Ανάλυση του Συγγραφέα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Π. ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Τελικά ΝΙΚΗΤΗΣ στα σημεία, ήταν στη χθεσινή ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ και του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ο νέος Δήμαρχος Ανέστης Μανωλάς.
Τους κέρδισε.
Πήρε ότι ήθελε.
Να...
Κι ενώ 16 Δημοτικοί Σύμβουλοι, άρα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, κόντρα σε εκείνον πήγαν να το ορμήσουν, αυτός τους έκανε γύρισμα και τους πήρε την παρτίδα, ενώ αυτοί νόμιζαν πως κέρδισαν.
Ο ΚΑΖΑΣ ο φίλος μου ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, πλήρως αδιάβαστος.
Ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ, ξεκίνησε καλά κι ύστερα έπαθε φούιτ.
Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ, προσπάθησε αλλά, μόνος.
Για το ΚΚΕ; Πάμε παρακάτω.

"Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΩΝ" ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ...ΤΣΑΪ ΣΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΪ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ - ΕΠΟΧΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥΜε όχημα την αποτύπωση επί σκηνής του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο Πιερικού), μίας πτυχιακής εργασίας στην Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ Πατρών και ειδικότερα στο πρόγραμμα Ελληνικός Πολιτισμός (θεματικές ενότητες: Λαογραφίας & Μουσικής), το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης γιορτάζει μπροστά σε 3500 θεατές τα 20α γενέθλιά του.


Η ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΠΑΕΙ "ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ" ΚΑΡΔΙΕΣ


(απο gazzetta.gr)
Η... ποδοσφαιρομάνα Κατερίνη καμαρώνει για ένα ακόμη άξιο τέκνο της και το G-Weekend γράφει για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος σε μια δύσκολη εποχή για τους νταμπλούχους Ελλάδας κέρδισε μια θέση στις «ασπρόμαυρες» καρδιές.
Η  ποδοσφαιρομάνα Κατερίνη και οι γύρω περιοχές της «κατέβασαν» ολόκληρη αποστολή στην «Πρώτη γιορτή αλληλεγγύης» που πήρε σάρκα και οστά στα τέλη του περασμένου Μαΐου και όσοι βρέθηκαν εκεί έχουν να λένε για τον χαρακτήρα των περισσοτέρων παιδιών που κλωτσάνε το τόπι στα μέρη μας.
Ένας από τους πολλούς Κατερινιώτες που μαζεύτηκαν για μια γιορτή αλληλεγγύης ήταν κι ο Δημήτρης Γιαννούλης, που μαζί με τους «πρεσβύτερους» Στέλιο Μαλεζά και Αλέξανδρο Τζιόλη, αλλά και τους σχεδόν συνομήλικους, Γιάννη Μυστακίδη, Λάζαρο Λάμπρου, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αδερφούς Χατζηδίμπα άφησαν κάποια στιγμή τα Πιέρια Όρη και βρέθηκαν στο Θερμαϊκό Κόλπο και την Τούμπα.

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ...ΗΛΙΟ!!!

<<Αφιέρωμα σε μιά συνομιλία με τον ΗΛΙΟ. Είμαι τυχερός. Ξυπνώ πολύ νωρίς. Την ώρα που ο ορίζοντας χρωματίζεται και η λάμπα του στύλου αρχίζει να ξεθωριάζει .Μου αρέσει το μεταίχμιο του περάσματος από το σκοτάδι στο φως. Λατρεμένη ώρα γιατί μου μιλάει μόνο το χρώμα Εκείνη την στιγμή δεν θέλω τον ήλιο. Όμως όταν ξεμυτίσει ο Ήλιος, νοιώθω οτι μετατρέπομαι σε Σαμάνο που θέλει να προσκυνήσει τον θεό Ήλιο,για μια καινούργια ημέρα που μας χαρίζει. Δεν μου αρέσει ο ήλιος του ανεφου κατακαλόκαιρου. Είναι υπερόπτης. Δεν σου επιτρέπει να τον κοιτάς στα μάτια. Σε νικάει. Στρέφεις το βλέμμα σου αλλού. Λατρεύω, όμως τον ήλιο του Σεπτέμβρη!!. Σε χαϊδεύει. Σε κοιτάζει στα μάτια και συνομιλεί μαζί σου. Σαν να θέλει να σου εξομολογηθεί, προτού οδηγηθεί στον Μαρασμό. Αν αυτό είναι η μελαγχολία του Σεπτέμβρη μου αρέσει>>.

Χρήστος Κοτζαμανίδης
Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ - Προπονητής Χάντ μπολ

Δάσκαλε, δε μας συνήθισες σε τέτοια κείμενα.

ΚΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΥΒΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ...ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ ρε ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΗ μου, όμως, εγώ ξέρω, πως η παραπάνω λεζάντα της φωτογραφίας είναι απολύτως αληθινή.
Και ξέρω επίσης πως τώρα περπάτησαν τα πράγματα.

Η ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Είδατε;;;;
Το κορίτσι με τη Ferrari, η Νάσια η κουκλάρα, είναι κόρη της ΝΟΠΗΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ, της φίλης μας και κυρίας της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Τώρα, μπορεί να μην βγήκε στο ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, του ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, όμως ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ, ΒΓΗΚΕ.
Κι η ΝΟΠΗ θα χρησιμοποιηθεί σε πόστο που ξέρει ότι μπορεί να αποδώσει.
ΠΧ;;;;
Να σας πω.

ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΩΣ ...ΒΟΥΛΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΧΑΧΑΑΑΑΑ

ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ "ΒΟΥΤΗΞΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ - ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Απίστευτο.
Έ, ρε πλάκες....
Ο Κούκος, ψήφισε με το χέρι κατά πάνω, σαν όπως στη Βουλή.
Εμ. Τόσα χρόνια έζησε εκεί...
Πάνω από 10ετία.
Ξεχνιέται;