ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ"


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ "ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ" ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ...ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ...ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ
 Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια"  σας γνωστοποιεί ότι την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019 διοργανώσαμε εκδήλωση στον χώρο του Πλατανόδασους Νεοκαισάρειας με θέμα την Προστασία του  Περιβάλλοντος και την Προώθηση της  Πολιτιστικής Δημιουργίας  στην Μακεδονία και στην Θράκη του προγράμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ» με την υποστήριξη και την επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης).   

ΣΤΟΥΣ 50 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ 179 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕ ΠΩΣ "ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Δημήτρης Φαλλιέρος (adro.gr 30-01-2017)


H Ελληνίδα που διεκδικεί (2017) τον τίτλο της καλύτερης εκπαιδευτικού στον κόσμο
Κάθε φορά που αποτυγχάνω πέφτω πάντα προς τα μπροστά, δεν πέφτω προς τα πίσω...
Για δεύτερη φορά στη ζωή της, η Αγγελική Παππά, μπαίνει στη λίστα των 50 κορυφαίων εκπαιδευτικών του πλανήτη, ως υποψήφια για το Global Teacher Prize για το 2017, και χαρίζει στο Andro λίγη από τη γνώση, την άποψη και την κοσμοθεωρία της.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ, Ή ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;;

 Είναι φίλοι μας.
Ζουν ανάμεσα μας.
Τους έχασα βέβαια τελευταία.
ΟΙ "ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ, ΛΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
Κι όχι...

ΜΗΠΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΛΗ ...ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ & ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ;;;

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΩΧ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ;;;;ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας

Σε θέμα του ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ πριν λίγες μέρες, έγραψα για τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ που ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ....
<<ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ "ΑΣΤΡΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΛΗ ...ΔΗΜΑΡΧΟΥ>>;;
Και έγινε χαμός.
Όχι μόνον στη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ την ΠΟΝΕΜΕΝΗ, αλλά και σε όλη την ΠΙΕΡΙΑ!
Κι ύστερα;;;;

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΡΩΤΑ Ώ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ...ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ...ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ, Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗΣ "ΦΕΤΑΚΙΑΣ";;;
Του Δημήτρη Κεραηλίδη
Πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Μια πολλή ωραία αφίσα, γεμάτη σοβαρότητα και ήθος.
Μαζί και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, περί αυτού που ζεις, γύρω σου, σε γυμναστήρια, ή ...γυμναστήρια!
Αφορά κι εσένα και το παιδί σου.
Αφορά το αύριο των Ελλήνων!
Νους υγιής εν σώματι, γεμάτο ΥΓΕΙΑ, αρκεί να στο δώσει ένας ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
ΣΥΠΦΑ, θα πει

ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΤΟ 51% ΑΠ' ΟΤΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ;

ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ
<<ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για όσους ανέλαβαν καθήκοντα στο νέο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα τοπικά Κατερίνης.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι, μα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου έχετε "κατέβει" στον στίβο της πολιτικής της τοπικής αυτοδιοίκησης με πολύ καλές και ταυτόχρονα αγαθές προθέσεις.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ - ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΈΡΙΤΤΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΆΚΗ;;;

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΙΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑΣ, ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ, ΑΠΛΟ, ΛΙΤΟ, ΑΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 75τμ ΕΝΩ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΑΤΙ 300τμ
Τελικά το πουλάκι της Πιερίας, κελάηδησε και πάλι....

Και να η είδηση.

ΤΟ "ΚΙΤΡΙΝΟ" ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΕ ...ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΗΣ ...ΣΚΟΥΡΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ;;;
Πως σας φαίνεται η ομορφιά αυτή, του Ε.Σ.Υ. Καρίτσας και του ιατρείου του;;;
ΠΑΝΕΜΟΡΦΙΑ;;;
Το "κίντρινο" αστραφτερό βασιλεύει στο Ιατρείο.

ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Όπως είναι γνωστό την 31η Αυγούστου έκλεισε ένας αυτοδιοικητικός κύκλος, όπου με τη δική σας έγκριση και αποδοχή είχα για το διάστημα 2014- 2019 τη μεγάλη ευθύνη να σας εκπροσωπώ ως Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού σε όλες τις υποθέσεις που αφορούσαν τους δημότες και κατ’ επέκταση τον δήμο μας.

ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη για μένα η απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου να μου αναθέσει καθήκοντα αντιδημάρχου.
Μια θέση που θα υπηρετήσω με συνέπεια προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Έχεις γένι, σκουλαρίκι, κοτσίδα, βαμμένα νύχια; Ή κολάν; Τέλος η είσοδος στο υπουργείο…

Γένι, μούσι, μουστάκι, σκουλαρίκια και κοτσίδα για τα αγόρια και μακιγιάζ, ανταύγειες, μεγάλα βαμμένα νύχια, στενά παντελόνια και κολάν για τα κορίτσια, μπαίνουν στο στόχαστρο του Υπουργείου Παιδείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ...ΝΕΚΡΟΣ

Η Αμερικανίδα γιατρός Ελίζα Μέντχους υποστηρίζει πως έχει επικοινωνία με τον γιο της που αυτοκτόνησε πριν από τέσσερα χρόνια

"ΚΕΡΑΤΩΝΕΙΣ";;; ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ...

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα για τη σεξουαλική ζωή στην Ελλάδα τα οποία προκύπτουν από ποιοτική ανάλυση μελέτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών- και ειδικότερα για την απιστία…η οποία δείχνει να χτυπά κόκκινο σε ζευγάρια που είναι μαζί για μεγάλο διάστημα.

Το «μαγικό» για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες στην κουζίνα σας

Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν συχνά πυκνά κατσαρίδες στην κουζίνα τους. Τι είναι αυτό που φταίει; Γιατί τις βρίσκετε στην κουζίνα σας;

Tης ζητούν να κάνει κουτσομπολίστικη εκπομπή!

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να παρέμεινε τελικά στον ΣΚΑΙ, ωστόσο η μεγάλη απόφαση για το… τέλος έχει παρθεί από την ίδια και τους συνεργάτες της!