"ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ" - "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" - "OLYMPUS MARATHON", Η... "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
( με την υπογραφή του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη )

Ξέρω πως πίκρανα τους ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ της ΠΙΕΡΙΑΣ, με απόψεις, που αυτό το διάστημα δεν έκαναν ίσως καλό, στο ΙΜΑΝΤΖ μας... Πχ. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ... Έ, ναι ρε παιδιά. Θα πρέπει να φυλάξτε σαν τα μάτια σας τέτοιες ΠΡΩΤΙΕΣ, που ξεφεύγουν από τα στενά μίζερα σύνορα της μετριότητος μας! Έ ναι... Ελάτε να δώσουμε τώρα, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ που έχει ο κάθε νέος Δήμαρχος και πρέπει να την φυλάει σαν τα μάτια του κι ύστερα, να την μεγαλώσει. Αν μπορεί. Όχι να την ...κοντύνει! Κατάλαβες κύριε ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, κύριε ΜΑΝΩΛΑ και κύριε ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο Κώστας Κουκοδήμος, έχει ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Φοβερή ιδέα και μεγάλη προοπτική. Αν δεν έκανε ο Χιονίδης το λάθος, να το κάνει "μαγαζάκι" της ...παρέας του, τότε σίγουρα θα είχε κάθε χρόνο και μεγαλύτερη άνοδο! Όμως, την τρέχουσα χρονιά, πήγε χάλια και την ΠΡΩΤΗ ήταν ΣΟΥΠΕΡ.... Κι επίσης, επειδή ξέρω πως θέλεις Κώστα μου, να το σταματήσεις, ή να το δώσεις στα παιδιά του Ηλία, του φίλου μου, πρόσεξε. Εκείνα τα παιδιά κάτι άλλο κάνουν. Κι εκείνα κάνουν κάτι μεγάλο, όμως, αυτό που κάνουν είναι κάτι άλλο αυτού. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ήταν, είναι και θα είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, δηλαδή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ή καλύτερα δουλειά ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!! Κατάλαβες αδερφέ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ και ο Ανέστης Μανώλας, έχει ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ. Απίστευτη μαγκιά η ανάπτυξη του σε όλη την Μακεδονία και ένα "ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑΚΟ"... Που και πετυχαίνει πάντα και ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ...ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! Οπότε, μικρότητες του στυλ, η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, ή ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, θα πρέπει να πάνε στην άκρη. Κι ύστερα; Αυτό θα πρέπει να είναι πέραν της δικής του ομάδας, αλλά ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ! Όλοι θα πρέπει να είναι μέσα. Και ο ΚΑΖΑΣ και ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ και ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ο ΚΚΕς.... Όλοι όμως... Δεν έχει περιθώρια το Πανηγύρι του Αιγινίου για κόντρες, ίντριγκες και ρεβανσισμούς του στυλ, έχασες, κέρδισα και τώρα εγώ κάνω κουμάντο. Είναι τόσο μεγάλο το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ κύριε ΣΤΡΑΤΗΓΕ μου, που εμείς όλοι οι πολίτες της Πιερίας, είμαστε κοντύτεροι στον μπόι του!!! Αυτά... Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ και ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, έχει τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ή αλλιώς OLYMPUS MARATHON... Κι είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Δε λέω. Εδώ δεν έχω να πω. Όμως, το θέλω μεγαλύτερο και πιο γκλαμουράτο. Και να δουλέψουμε όλοι μας.... Και να πω κάτι τελευταίο;;;; ΟΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και όλους! Και πράττεις. Κάνεις μεγάλα πράματα. Η ΠΙΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ..ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ! Έχει ανάγκη από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 1071 ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινάμε!

Η δουλειά του Δημοτικού Συμβούλου δεν πρέπει να είναι μέχρι την ημέρα των εκλογών, απλώς για να εξασφαλίσει μια μετάθεση, κάποιο έμμισθο ή μη αξίωμα στη διοίκηση ή να κάνει «γνωριμίες». Ο Δημοτικός σύμβουλος έχει πλήθος υποχρεώσεων σύμφωνα με την εγκύκλιο 86/20.8.2019 του Υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε πρόσφατα και δεν αποτελούν δουλειά οι χειραψίες σε χορούς και πανηγύρια και μάλιστα...μόνο προεκλογικά.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου Κατερίνης, και σας καλώ να

ΦΤΑΙΣ Ή ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;

ΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ - ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ;;;
Από το ethnos.gr το έγκυρο και έγκριτο σάιτ των Αθηνών, βρήκα σε θέμα την θέση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την ομορφιά του πνιγμού του 19χρονου στην Κατερινόσκαλα!
Τι να πω;;;
Να...

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ...ΓΟΥΡΝΑΣ

Πω πω, μόλις μπεις Μακρύγιαλο, τσουπ, σε ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ...
Πανέμορφος ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ...
Το πιο όμορφο μέρος της γης, το καλύτερο χωριό του πλανήτη, γιατί απλά ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, προσέχουν τις παραλίες τους....
Ώ, σόρυ....
Τα παραλιακά τους...
Και ο ΜΕΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, είναι από πλευράς Δημοτικών Αρχών Πλήρως υποστηριζόμενος τουριστικά....
χα χα χα
Μέχρις εδώ τα γέλια.
Πάμε στα σοβαρά;;;

ΣΕΙΣΜΟΙ - ΛΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ - ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ - ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;

<<Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε:

"ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ" ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ξεκινά τον Σεπτέμβριο ο ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ με δράσεις.
Με ΠΡΑΞΕΙΣ.
Τα παιδιά του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του όμορφου χωριού της Πιερίας, θέλουν να μπουν στο Φθινόπωρο με πράματα δημιουργίας.
Εξ ου και το ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟ Η 24η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;;;;

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ!
Τη σημερινή μέρα θα την αφιερώσω στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ...
Και εξ αυτού ορμώμενος, ας δώσω αυτή την φοβερή εικόνα της φετινής, μα και περισυνής ζωής μας.
Τα παιδιά αυτά ζουν δίπλα μας.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ....


Αντί καλημέρας...
Για να...