ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 1071 ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινάμε!

Η δουλειά του Δημοτικού Συμβούλου δεν πρέπει να είναι μέχρι την ημέρα των εκλογών, απλώς για να εξασφαλίσει μια μετάθεση, κάποιο έμμισθο ή μη αξίωμα στη διοίκηση ή να κάνει «γνωριμίες». Ο Δημοτικός σύμβουλος έχει πλήθος υποχρεώσεων σύμφωνα με την εγκύκλιο 86/20.8.2019 του Υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε πρόσφατα και δεν αποτελούν δουλειά οι χειραψίες σε χορούς και πανηγύρια και μάλιστα...μόνο προεκλογικά.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου Κατερίνης, και σας καλώ να

ΦΤΑΙΣ Ή ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;

ΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ - ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ;;;
Από το ethnos.gr το έγκυρο και έγκριτο σάιτ των Αθηνών, βρήκα σε θέμα την θέση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την ομορφιά του πνιγμού του 19χρονου στην Κατερινόσκαλα!
Τι να πω;;;
Να...

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ...ΓΟΥΡΝΑΣ

Πω πω, μόλις μπεις Μακρύγιαλο, τσουπ, σε ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ...
Πανέμορφος ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ...
Το πιο όμορφο μέρος της γης, το καλύτερο χωριό του πλανήτη, γιατί απλά ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, προσέχουν τις παραλίες τους....
Ώ, σόρυ....
Τα παραλιακά τους...
Και ο ΜΕΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, είναι από πλευράς Δημοτικών Αρχών Πλήρως υποστηριζόμενος τουριστικά....
χα χα χα
Μέχρις εδώ τα γέλια.
Πάμε στα σοβαρά;;;

ΣΕΙΣΜΟΙ - ΛΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ - ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ - ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;

<<Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε:

"ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ" ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ξεκινά τον Σεπτέμβριο ο ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ με δράσεις.
Με ΠΡΑΞΕΙΣ.
Τα παιδιά του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του όμορφου χωριού της Πιερίας, θέλουν να μπουν στο Φθινόπωρο με πράματα δημιουργίας.
Εξ ου και το ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟ Η 24η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;;;;

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ!
Τη σημερινή μέρα θα την αφιερώσω στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ...
Και εξ αυτού ορμώμενος, ας δώσω αυτή την φοβερή εικόνα της φετινής, μα και περισυνής ζωής μας.
Τα παιδιά αυτά ζουν δίπλα μας.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ....


Αντί καλημέρας...
Για να...