"ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ" - "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" - "OLYMPUS MARATHON", Η... "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
( με την υπογραφή του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη )

Ξέρω πως πίκρανα τους ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ της ΠΙΕΡΙΑΣ, με απόψεις, που αυτό το διάστημα δεν έκαναν ίσως καλό, στο ΙΜΑΝΤΖ μας... Πχ. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ... Έ, ναι ρε παιδιά. Θα πρέπει να φυλάξτε σαν τα μάτια σας τέτοιες ΠΡΩΤΙΕΣ, που ξεφεύγουν από τα στενά μίζερα σύνορα της μετριότητος μας! Έ ναι... Ελάτε να δώσουμε τώρα, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ που έχει ο κάθε νέος Δήμαρχος και πρέπει να την φυλάει σαν τα μάτια του κι ύστερα, να την μεγαλώσει. Αν μπορεί. Όχι να την ...κοντύνει! Κατάλαβες κύριε ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, κύριε ΜΑΝΩΛΑ και κύριε ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο Κώστας Κουκοδήμος, έχει ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Φοβερή ιδέα και μεγάλη προοπτική. Αν δεν έκανε ο Χιονίδης το λάθος, να το κάνει "μαγαζάκι" της ...παρέας του, τότε σίγουρα θα είχε κάθε χρόνο και μεγαλύτερη άνοδο! Όμως, την τρέχουσα χρονιά, πήγε χάλια και την ΠΡΩΤΗ ήταν ΣΟΥΠΕΡ.... Κι επίσης, επειδή ξέρω πως θέλεις Κώστα μου, να το σταματήσεις, ή να το δώσεις στα παιδιά του Ηλία, του φίλου μου, πρόσεξε. Εκείνα τα παιδιά κάτι άλλο κάνουν. Κι εκείνα κάνουν κάτι μεγάλο, όμως, αυτό που κάνουν είναι κάτι άλλο αυτού. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ήταν, είναι και θα είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, δηλαδή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ή καλύτερα δουλειά ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!! Κατάλαβες αδερφέ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ και ο Ανέστης Μανώλας, έχει ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ. Απίστευτη μαγκιά η ανάπτυξη του σε όλη την Μακεδονία και ένα "ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑΚΟ"... Που και πετυχαίνει πάντα και ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ...ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! Οπότε, μικρότητες του στυλ, η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, ή ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, θα πρέπει να πάνε στην άκρη. Κι ύστερα; Αυτό θα πρέπει να είναι πέραν της δικής του ομάδας, αλλά ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ! Όλοι θα πρέπει να είναι μέσα. Και ο ΚΑΖΑΣ και ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ και ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ο ΚΚΕς.... Όλοι όμως... Δεν έχει περιθώρια το Πανηγύρι του Αιγινίου για κόντρες, ίντριγκες και ρεβανσισμούς του στυλ, έχασες, κέρδισα και τώρα εγώ κάνω κουμάντο. Είναι τόσο μεγάλο το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ κύριε ΣΤΡΑΤΗΓΕ μου, που εμείς όλοι οι πολίτες της Πιερίας, είμαστε κοντύτεροι στον μπόι του!!! Αυτά... Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ και ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, έχει τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ή αλλιώς OLYMPUS MARATHON... Κι είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Δε λέω. Εδώ δεν έχω να πω. Όμως, το θέλω μεγαλύτερο και πιο γκλαμουράτο. Και να δουλέψουμε όλοι μας.... Και να πω κάτι τελευταίο;;;; ΟΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και όλους! Και πράττεις. Κάνεις μεγάλα πράματα. Η ΠΙΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ..ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ! Έχει ανάγκη από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

(ΦΩΤΟ) «Τη Τρίχας το Γεφύρ» Ποντιακό Θέατρο, στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου - Ερασιτέχνες ή Επαγγελματίες;

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου – Ποντιακό θέατρο
ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
«Τη Τρίχας το Γεφύρ»
...πως να έλειπαν οι Ποντιακοί χοροί από την παράσταση;;;

Η παράσταση «Τη Τρίχας το Γεφύρ» αποδιδόμενη από το θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των εκατό χρόνων από τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η παράσταση δικαίως χειροκροτήθηκε. Δεν...

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ "Ο ΣΒΟΡΩΝΟΣ" ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ...ΣΒΟΡΩΝΟ

όλα είναι έτοιμα εν Σβορώνω...
Όλα είναι έτοιμα...
Ο Νίκος ο Νατσιάβας, κρατά τη σημαία του συλλόγου τους και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόσκληση των Πιεριέων.
Και εμείς....

"ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ Ο ΣΚΙΩΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ";;;

Το αυγό του Κολόμβου. Η κότα έκανε τ' αυγό ή το αυγό την κότα;;;
Πάντως αυτά που έρχονται στον ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ σε ότι αφορά την διάρθρωση διοίκησης (Προέδρους Οργανισμών, Αντιδημάρχους κλπ) θα είναι ενδεικτικά του τι θα επακολουθήσει...
Ο συνεταιρισμός ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ - ΝΤΑΝΤΑΜΗ, θα δείξει άλλα από το αποτέλεσμα.
Το μόνο που θα μένει, είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ "ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ" ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ "ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ Ο ΣΚΙΩΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"...
Θα το δείτε...
Βέβαια, ο συνεταιρισμός έκανε νικητή τον Κούκο.
Λέμε τώρα, γιατί κάποιοι άλλοι λένε άλλα...
Λένε οι...

ΑΦΟΥ Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ, ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

...στην υγειά σου Ελλαδάρα μου, εμείς οι Πόντιοι, αν θέλουμε όλα τα μπορούμε, ακόμα και Πρωταθλήματα ακόμα και ...κυβερνήσεις
Έμαθα πως κάποιοι πιέζουν έντονα τον Ισχυρό Άντρα του ΠΑΟΚ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, να μπει στη διαδικασία Ίδρυσης Ελληνικού Κόμματος, με έμφαση στον ΠΟΝΤΟ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...
Αυτό βέβαια εδώ και χρόνια το δουλεύουν πάρα πολλοί επαγγελματίες της γραφής ή της πολιτικής.
Τεμπέληδες και λαμόγια του κέντρου, γιατί πηγαίνουν δίπλα σε τέτοιους παράγοντες για να παίρνουν αίγλη από την αίγλη τους και... λεφτά από τα λεφτά τους.
Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε πως έχουμε 100άδες από δαύτους.
Έχουμε όμως και στην Πολιτική.
Αυτοί λοιπόν, θέλουν να βάλουν τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ σε αυτό το τρυπάκι.
Εκείνος όμως...

Να και το 8αράκι, να και το 12αράκι να και το 0,33αράκι ...μπύρας!

...ο πρώτος των πρώτων μηχανικός εν ...κόσμον και κοσμάκι! χαχαχααααα
Και μη μου πεις, πως αυτόν τον μηχανικό δεν θα τον είχες για πρώτο των πρώτων;
Θα με πληγώσεις αφάνταστα.
Κι εγώ;;;
Τι...

ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

...απίστευτο κλικ του Αντετοκούμπο για την Nike
Η φωτογραφία της Νike με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που κάνει τον γύρο του κόσμου...


Πλάτων Χοτοκουρίδης
Πρ. παίκτης ΠΑΟΚ και ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΟ Η ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ - ΘΑΥΜΑ;

Το ζευγάρι των Τούρκων που ήρθε να ευχαριστήσει την Παναγιά Τσαμπίκα, που τους έδωσε παιδί! 

Γράφει


Pοδούλα Λουλουδάκη

Ο Μοχάμετ και η Σεβί, τρία χρόνια μετά το τάμα τους, είναι και πάλι στη Ρόδο

Ο φίλος μου ο Όσκαρ, μουσουλμάνος που βαπτίστηκε χριστιανός-  αλλά αυτή την ιστορία θα την πούμε μιαν άλλη φορά- μου είπε στο τηλέφωνο ότι «έχει μια ωραία ιστορία για εμένα»! Και πώς να μην είναι ωραία όταν βλέπεις πλατιά χαμόγελα και θαύματα τα οποία γίνονται μόνον σ’ εκείνους που τα πιστεύουν!


Ο Μοχάμετ και η Σεβί, Τούρκοι που ζουν στην Αυστρία, αισθάνονται ευγνώμονες που οι διακοπές τους στη Ρόδο πριν από τρία χρόνια, έλυσαν ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν αφού ένα γελαστό μωρό ήρθε στο σπίτι τους, μετά το προσκύνημα στην Παναγιά Τσαμπίκα, τη θαυματουργή.
Κι έτσι, τώρα που...