ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Την "πετριά" με την πολιτική ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ την έχει φάει, όμως, το να κάνει κόμμα και να διεκδικήσει ...Ελλάδα, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Κόμμα Ελλάδος Ποντίων, Μακεδόνων για τον Σαββίδη του ΠΑΟΚ; Μακράν και ίσως.
Έμαθα πως κάποιοι πιέζουν έντονα τον Ισχυρό Άντρα του ΠΑΟΚ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, να μπει στη διαδικασία Ίδρυσης Ελληνικού Κόμματος, με έμφαση στον ΠΟΝΤΟ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...
Αυτό βέβαια εδώ και χρόνια το δουλεύουν πάρα πολλοί επαγγελματίες της γραφής ή της πολιτικής.
Τεμπέληδες και λαμόγια του κέντρου, γιατί πηγαίνουν δίπλα σε τέτοιους παράγοντες για να παίρνουν αίγλη από την αίγλη τους και... λεφτά από τα λεφτά τους.
Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε πως έχουμε 100άδες από δαύτους.
Έχουμε όμως και στην Πολιτική.
Αυτοί λοιπόν, θέλουν να βάλουν τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ σε αυτό το τρυπάκι.
Εκείνος όμως...

"Τη τρίχας το γεφύρ" Πέμπτη Βράδυ ίδια ώρα στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου...

..."τη τρίχας το γεφύρ" η παράσταση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ με καθυστέρηση 24 ωρών, στο αρχαίο Θέατρο του Δίου
"Τη τρίχας το γεφύρ" ένα 24ωρο πίσω η παράσταση, λόγω κακοκαιρίας.
Όσοι πιστοί.
ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 21.30, ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ.
Το βράδυ έγινε στη

"Οι πεφωτισμένοι Νο 2" παίζουν Tom Hanks και Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ:
Να εδώ. 
Μας σκηνοθετούμε. 
"Οι Πεφωτισμένοι Νο 2. 
Περιπέτεια στην Αντίπαρο" με τον Tom Hanks.
Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Παναγιώτη τον Τριανταφυλλίδη;;;
Με το γκρι μπλουζάκι;;;
Ξέρω, όλοι ξέρετε τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ τον ΕΘΕΛΟΝΤΗ, τον ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, τον ΑΓΩΝΙΣΤΗ, τον ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, τον ΠΕΡΙΕΡΓΟ, τον ΔΥΣΚΟΛΟ, τον ...ΦΙΛΟ!
Όμως ο δικός μας άνθρωπος δε ζει τα καλοκαίρια στην ΠΙΕΡΙΑ.
Ζει στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ...
Κι εκεί;

ΟΙ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΔΕΣ - ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ...ΠΑΓΩΤΟ

...Παγωτά Κασάτα "ΟΛΥΜΠΟΣ"
Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης

Τα πρώτα παγωτά εμφανίστηκαν τη δεκαετία 1950 και τα έφτιαχναν ιδιώτες, συνήθως ζαχαροπλάστες, με πρωτόγονα μέσα δικής τους επινόησης, ένα μπρούντζινο κυλινδρικό δοχείο, όπου έβαζαν το βρασμένο πρόβειο γάλα με τα αρωματικά υλικά, και μια παγωνιέρα-κάσα με τριμμένο πάγο, μέσα στην οποία έβαζαν το κυλινδρικό δοχείο με το γάλα.
Από...