"ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ" - "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" - "OLYMPUS MARATHON", Η... "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
( με την υπογραφή του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη )

Ξέρω πως πίκρανα τους ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ της ΠΙΕΡΙΑΣ, με απόψεις, που αυτό το διάστημα δεν έκαναν ίσως καλό, στο ΙΜΑΝΤΖ μας... Πχ. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ... Έ, ναι ρε παιδιά. Θα πρέπει να φυλάξτε σαν τα μάτια σας τέτοιες ΠΡΩΤΙΕΣ, που ξεφεύγουν από τα στενά μίζερα σύνορα της μετριότητος μας! Έ ναι... Ελάτε να δώσουμε τώρα, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ που έχει ο κάθε νέος Δήμαρχος και πρέπει να την φυλάει σαν τα μάτια του κι ύστερα, να την μεγαλώσει. Αν μπορεί. Όχι να την ...κοντύνει! Κατάλαβες κύριε ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, κύριε ΜΑΝΩΛΑ και κύριε ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο Κώστας Κουκοδήμος, έχει ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Φοβερή ιδέα και μεγάλη προοπτική. Αν δεν έκανε ο Χιονίδης το λάθος, να το κάνει "μαγαζάκι" της ...παρέας του, τότε σίγουρα θα είχε κάθε χρόνο και μεγαλύτερη άνοδο! Όμως, την τρέχουσα χρονιά, πήγε χάλια και την ΠΡΩΤΗ ήταν ΣΟΥΠΕΡ.... Κι επίσης, επειδή ξέρω πως θέλεις Κώστα μου, να το σταματήσεις, ή να το δώσεις στα παιδιά του Ηλία, του φίλου μου, πρόσεξε. Εκείνα τα παιδιά κάτι άλλο κάνουν. Κι εκείνα κάνουν κάτι μεγάλο, όμως, αυτό που κάνουν είναι κάτι άλλο αυτού. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ήταν, είναι και θα είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, δηλαδή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ή καλύτερα δουλειά ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!! Κατάλαβες αδερφέ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ και ο Ανέστης Μανώλας, έχει ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ. Απίστευτη μαγκιά η ανάπτυξη του σε όλη την Μακεδονία και ένα "ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑΚΟ"... Που και πετυχαίνει πάντα και ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ...ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! Οπότε, μικρότητες του στυλ, η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, ή ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, θα πρέπει να πάνε στην άκρη. Κι ύστερα; Αυτό θα πρέπει να είναι πέραν της δικής του ομάδας, αλλά ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ! Όλοι θα πρέπει να είναι μέσα. Και ο ΚΑΖΑΣ και ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ και ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ο ΚΚΕς.... Όλοι όμως... Δεν έχει περιθώρια το Πανηγύρι του Αιγινίου για κόντρες, ίντριγκες και ρεβανσισμούς του στυλ, έχασες, κέρδισα και τώρα εγώ κάνω κουμάντο. Είναι τόσο μεγάλο το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ κύριε ΣΤΡΑΤΗΓΕ μου, που εμείς όλοι οι πολίτες της Πιερίας, είμαστε κοντύτεροι στον μπόι του!!! Αυτά... Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ και ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, έχει τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ή αλλιώς OLYMPUS MARATHON... Κι είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Δε λέω. Εδώ δεν έχω να πω. Όμως, το θέλω μεγαλύτερο και πιο γκλαμουράτο. Και να δουλέψουμε όλοι μας.... Και να πω κάτι τελευταίο;;;; ΟΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και όλους! Και πράττεις. Κάνεις μεγάλα πράματα. Η ΠΙΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ..ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ! Έχει ανάγκη από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

ΒΙΔΩΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 1911 ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ...

Έναντι του Φαρμακείου, άνευ πόνων δια τέλειας αναισθησίας και ....βάζει βιδωτούς οδόντας ο ΟΔΟΝΤΟΪΑΤΡΟΣ στον ΠΟΝΤΟ
Το 1911 στην Τραπεζούντα ο οδοντοϊατρός Μανωλάκης Παρρησίου, είχε αυτή την διαφήμιση σε τοπικές εφημερίδες.
Και δεν είναι που οι ΠΟΝΤΙΟΙ είχαν ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ το 1911, είναι κάτι άλλο, που στην αγγελία το ζεις...
Να αλήθειες που όταν τις...

ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ή ΣΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;

Η υπομονή σου, όταν δεν έχεις τίποτα ποια είναι;;;
Όταν όμως...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ -Ο ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Α' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Α' ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ
Φτάνει πια.
Ο ένας έχει τον ΔΕΣΠΟΤΗ μαζί του κι η άλλη επίσης κι ο άλλος επίσης και πάει για Δήμαρχος κι ο άλλος για Δημοτικός Σύμβουλος κι είναι της Εκκλησίας κι η άλλη η Θεούσα, είναι που τον έχει μαζί της κι ο άλλος πάει για Βουλευτής και τον έχει για στήριγμα.
Έλεος πια ρε με τον ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ εδώ στην ΠΙΕΡΙΑ....
Φτάνει πια.
Αφήστε τον...

ΝΑΙ, ΉΤΑΝ "ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ" ΤΟΤΕ Ο ΜΠΕΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ 6ΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...

Αν το όνομα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΕΗΣ δεν είναι στην 6άδα και κάποιων άλλων το όνομα είναι στο ψηφοδέλτιο που έρχεται στις εκλογές, για τη ΝΔ της ΠΙΕΡΙΑΣ, τότε....
Τότε, θα είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΙΚΙΑ όλων των εποχών....
Αυτό το παιδί, κουβάλησε στην πλάτη του το κόμμα τόσο και τόσο και μάλιστα τότε, που είχε ήδη εκλεγεί  ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και οι άλλοι ήταν νεροκουβαλητές.
ΝΑΙ, ΉΤΑΝ....

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ....

Αν ποτέ αυτή την εικόνα τη ζήσεις και στην Ελλάδα, αυτό θα πει, πως γίναμε κι εμείς άνθρωποι.
Όχι εμείς.
Μα αυτοί που ψηφίζουμε.
Αυτοί που διοικούν πόλεις και ανθρώπους Εν Ελλάδι...
Αλήθεια είναι αυτό;;;
Μα...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;; ΈΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑ

Ελάτε να κάνουμε παρέα....
Φτάνει πια...
Τρομάξαμε ρε να ζήσουμε ζωή, με αυτές τις εκλογές, που μας τρελάνατε για πάνω από 6 μήνες και είχαμε υποψήφιους φίλους, αδέρφια, ξαδέρφια, πατεράδες, κόρες, συζύγους, γειτόνους και συναδέλφους.
Έλεος πια...

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΔΙΝΕΙ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Πόσες αλήθειες σε αυτές τις λίγες λέξεις του ήρωα του '21;;;
Μια φορά κι έναν καιρό είχαμε ήρωες.
Μια φορά κι έναν καιρό η Ελλάδα είχε ήρωες.
Τώρα που...