ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Πώς, τέτοιες εποχές που ζούμε να μη γράψω για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Και πρέπει και επιβάλλεται. Ένα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ πουλάκι της Πιερίας μου κελάηδησε. Και μάλιστα όχι φάλτσα. Μου θύμισε πως όταν κερδίζει Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έχουμε και 3 ή 4 Βουλευτές του κόμματος εν Πιερίει, τότε... Τότε χάνουμε, μου είπε την θέση και την παίρνει ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ή άλλος... Από τους ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Κι εξηγούμαι. Όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ποιον είχαμε Διοικητή στο Νοσοκομείο;;; ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ. Πιο παλιά με Καραμανλή;;; Χάσαμε την θέση από Λαρισαίο, τον Παπα...κάτι, δεν θυμάμαι και το όνομα του! Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Βουλευτές τότε, αν θυμάμαι καλά, ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, δεν τα είχαν βρει και έστειλε το κόμμα από ΑΘΗΝΑ εντολή, να γίνει ο Παπα... δεν θυμάμαι ούτε τώρα το όνομά του.... Ωχ, μου ήρθε. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ναι, ένα καλό κατά τα άλλα παιδί, που νομίζω και πως δούλεψε... Όμως, ήταν από ΛΑΡΙΣΑ κι όχι από ΠΙΕΡΙΑ. Όμως, όταν βγήκαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έγινε ένας πρώην ΔΕΞΙΟΣ Διοικητής ο Ανέστης Μυστρίδης, που τον έχουμε ακόμα. Ήταν τότε ο Ανέστης ο Φίλος μου κατά τ' άλλα, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ! Λοιπόν. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... Να ξέρει τον τόπο, κι όχι μέχρι να μάθει να φύγει.... Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κανόνισε να είσαι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΣ και να τους βοηθήσεις να πάρουν τη σωστή απόφαση στο πρόσωπο ΠΙΕΡΙΕΑ. Γιατί η Αθήνα και το Υπουργείο Υγείας κάνει κρα να βάλει δικό του, να βγάλει ρουσφέτι, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΛΑΡΙΣΑ, ή ΗΜΑΘΙΑ κλπ κλπ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ, ψήφισε ΠΙΕΡΙΕΑ. Τώρα για το ποιον μη με ρωτάτε. Σας ευχαριστώ και ...καλό βόλι. ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε εξ αφορμής πληροφορίας που φέρνει Διοικητή από Θεσσαλονίκη... Κι ύστερα άλλης είδησης που φέρνει Διοικητή με εντολή Αθήνας, όχι από Πιερία, γιατί, "οι δικοί σας εκεί, τσακώνονται"... Έτσι μας κελάηδησε το πουλάκι.

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ) ΚΙ "ΕΚΑΝΕ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!

Ο Γιάννης Συμεωνίδης του Ποδοσφαίρου της Πιερίας, που τα κατάφερε ΤΕΛΕΙΑ
Ναι.
Να, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, που τον έκανε και μάλιστα ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Σας έγραψα για το ένα ατού των εκλογών που άκουγε στο όνομα ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ κι ύστερα για την ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ του Κορινού κι ύστερα για τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΗΠΟΥ της Παραλίας.
Και τώρα θα σας πω για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ στις εκλογές του ΚΟΥΚΟΥ που με το να τον έχει μαζί του, έκανε την κίνηση ΣΑΧ ΜΑΤ των εκλογών κατά του ΧΙΟΝΙΔΗ.
Που πλήρωσε την αλαζονεία, του "ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ", που διατυμπάνιζε παντού ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ και που τώρα θα ....

ΌΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ...ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

ΙΖΟΛΑ και ΕΣΚΙΜΟ, την πλήρωσαν και μαζί Εκατομμύρια Έλληνες την ...μεταπολίτευση της Γενιάς του Πολυτεχνείου

Είδατε ποτέ Ελέφαντα στο σπίτι σας;
Έ ρε, εποχές ΙΖΟΛΑ... ΕΣΚΙΜΟ...
Τότε που τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ έκαναν ΘΑΥΜΑΤΑ!
Μέχρι το 1974 η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ έκανε ΘΑΥΜΑΤΑ...
Μετά άρχισαν τα όργανα.
Στρίμωξαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ και πάλι τους βιομηχάνους και σιγά σιγά, Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ έκανε το θαύμα της...
Κι όχι μόνον βέβαια...
ΌΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ...ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ... 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Ακολουθεί το εξαίρετο θέμα, με ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

«Είδατε ποτέ ελέφαντα στην Ελλάδα; Κι όμως θα συναντήσετε τη δύναμην και την αντοχή του εις τα προϊόντα της βιομηχανίας ΙΖΟΛΑ..» έγραφε το....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΘΩΜΑΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Ο Θωμάς εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Κατερίνης)
Ένα συγκινητικό μήνυμα του Θωμά του Αναστασιάδη στη σύζυγο του Μαρία Γκιάτα....

"Προχθές, 1 Ιουνίου, κλείσαμε 26 χρόνια γνωριμίας. Από 14 χρονών μαζί...στα εύκολα και στα δύσκολα. Πρόσφατα γνώρισα άλλο ένα χάρισμα σου. 
Τις...

Ο "ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ" ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ - ΌΤΑΝ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ Ο ΚΕΜΕΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΤΑΟΥΛΙ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ).

Νταούλι ....ανατριχίλα!!!!!!
Ας θυμηθούμε πως ανατρίχιασε όλος ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ στους Ολυμπιακούς στους ήχους της λύρας και του ταουλιού, εννοείται και του χορού των χορών του ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ ή ΣΕΡΑΣ, το 2004 εν Αθήναις....
Αυτό το βίντεο θα πρέπει...

Η "ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ" ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 10ΑΔΑ ΤΩΝ 900 ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΗΣ "ΟΣΤΡΙΑΣ"

Ο Συγγραφέας της ΠΟΝΤΙΑΣ ΜΑΝΑΣ Δημήτρης Κεραηλίδης στα δεξιά, με τον εκδότη του Ιωάννη Κοτσαφτόπουλο της Όστριας
H ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ μου, όπως με πληροφόρησε ο φίλος, Γιάννης Κοτσαφτόπουλος ο εκδότης μου κι επικεφαλής των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΟΣΤΡΙΑ, πως....

  • Η ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ, είναι πλέον στις 10 επίλεκτες ανάμεσα σε 900 και πλέον εκδόσεις της Όστριας...
  • Η ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ, θα συνεχίσει οσονούπω το ταξίδι της και στα ΑΓΓΛΙΚΑ, για να κάνει ΔΙΕΘΝΗ διαδρομή...
Τώρα το μόνο που μένει, είναι....

ΤΟ 1911 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ Ο ΟΔΟΝΤΟΪΑΤΡΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΕΞΕΤΑΖΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΝΤΟΣ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Το 1911 στην Τραπεζούντα ο ΟΔΟΝΤΟΪΑΤΡΟΣ που εξέταζε ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ...
Έ ρε ΠΟΝΤΕ...
Έ ρε...