"ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ" - "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" - "OLYMPUS MARATHON", Η... "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
( με την υπογραφή του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη )

Ξέρω πως πίκρανα τους ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ της ΠΙΕΡΙΑΣ, με απόψεις, που αυτό το διάστημα δεν έκαναν ίσως καλό, στο ΙΜΑΝΤΖ μας... Πχ. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ... Έ, ναι ρε παιδιά. Θα πρέπει να φυλάξτε σαν τα μάτια σας τέτοιες ΠΡΩΤΙΕΣ, που ξεφεύγουν από τα στενά μίζερα σύνορα της μετριότητος μας! Έ ναι... Ελάτε να δώσουμε τώρα, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ που έχει ο κάθε νέος Δήμαρχος και πρέπει να την φυλάει σαν τα μάτια του κι ύστερα, να την μεγαλώσει. Αν μπορεί. Όχι να την ...κοντύνει! Κατάλαβες κύριε ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, κύριε ΜΑΝΩΛΑ και κύριε ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο Κώστας Κουκοδήμος, έχει ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Φοβερή ιδέα και μεγάλη προοπτική. Αν δεν έκανε ο Χιονίδης το λάθος, να το κάνει "μαγαζάκι" της ...παρέας του, τότε σίγουρα θα είχε κάθε χρόνο και μεγαλύτερη άνοδο! Όμως, την τρέχουσα χρονιά, πήγε χάλια και την ΠΡΩΤΗ ήταν ΣΟΥΠΕΡ.... Κι επίσης, επειδή ξέρω πως θέλεις Κώστα μου, να το σταματήσεις, ή να το δώσεις στα παιδιά του Ηλία, του φίλου μου, πρόσεξε. Εκείνα τα παιδιά κάτι άλλο κάνουν. Κι εκείνα κάνουν κάτι μεγάλο, όμως, αυτό που κάνουν είναι κάτι άλλο αυτού. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ήταν, είναι και θα είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, δηλαδή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ή καλύτερα δουλειά ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!! Κατάλαβες αδερφέ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ και ο Ανέστης Μανώλας, έχει ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ. Απίστευτη μαγκιά η ανάπτυξη του σε όλη την Μακεδονία και ένα "ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑΚΟ"... Που και πετυχαίνει πάντα και ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ...ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! Οπότε, μικρότητες του στυλ, η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, ή ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, θα πρέπει να πάνε στην άκρη. Κι ύστερα; Αυτό θα πρέπει να είναι πέραν της δικής του ομάδας, αλλά ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ! Όλοι θα πρέπει να είναι μέσα. Και ο ΚΑΖΑΣ και ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ και ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ο ΚΚΕς.... Όλοι όμως... Δεν έχει περιθώρια το Πανηγύρι του Αιγινίου για κόντρες, ίντριγκες και ρεβανσισμούς του στυλ, έχασες, κέρδισα και τώρα εγώ κάνω κουμάντο. Είναι τόσο μεγάλο το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ κύριε ΣΤΡΑΤΗΓΕ μου, που εμείς όλοι οι πολίτες της Πιερίας, είμαστε κοντύτεροι στον μπόι του!!! Αυτά... Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ και ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, έχει τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ή αλλιώς OLYMPUS MARATHON... Κι είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Δε λέω. Εδώ δεν έχω να πω. Όμως, το θέλω μεγαλύτερο και πιο γκλαμουράτο. Και να δουλέψουμε όλοι μας.... Και να πω κάτι τελευταίο;;;; ΟΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και όλους! Και πράττεις. Κάνεις μεγάλα πράματα. Η ΠΙΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ..ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ! Έχει ανάγκη από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ) ΚΙ "ΕΚΑΝΕ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!

Ο Γιάννης Συμεωνίδης του Ποδοσφαίρου της Πιερίας, που τα κατάφερε ΤΕΛΕΙΑ
Ναι.
Να, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, που τον έκανε και μάλιστα ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Σας έγραψα για το ένα ατού των εκλογών που άκουγε στο όνομα ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ κι ύστερα για την ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ του Κορινού κι ύστερα για τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΗΠΟΥ της Παραλίας.
Και τώρα θα σας πω για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ στις εκλογές του ΚΟΥΚΟΥ που με το να τον έχει μαζί του, έκανε την κίνηση ΣΑΧ ΜΑΤ των εκλογών κατά του ΧΙΟΝΙΔΗ.
Που πλήρωσε την αλαζονεία, του "ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ", που διατυμπάνιζε παντού ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ και που τώρα θα ....

ΌΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ...ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

ΙΖΟΛΑ και ΕΣΚΙΜΟ, την πλήρωσαν και μαζί Εκατομμύρια Έλληνες την ...μεταπολίτευση της Γενιάς του Πολυτεχνείου

Είδατε ποτέ Ελέφαντα στο σπίτι σας;
Έ ρε, εποχές ΙΖΟΛΑ... ΕΣΚΙΜΟ...
Τότε που τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ έκαναν ΘΑΥΜΑΤΑ!
Μέχρι το 1974 η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ έκανε ΘΑΥΜΑΤΑ...
Μετά άρχισαν τα όργανα.
Στρίμωξαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ και πάλι τους βιομηχάνους και σιγά σιγά, Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ έκανε το θαύμα της...
Κι όχι μόνον βέβαια...
ΌΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ...ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ... 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Ακολουθεί το εξαίρετο θέμα, με ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

«Είδατε ποτέ ελέφαντα στην Ελλάδα; Κι όμως θα συναντήσετε τη δύναμην και την αντοχή του εις τα προϊόντα της βιομηχανίας ΙΖΟΛΑ..» έγραφε το....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΘΩΜΑΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Ο Θωμάς εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Κατερίνης)
Ένα συγκινητικό μήνυμα του Θωμά του Αναστασιάδη στη σύζυγο του Μαρία Γκιάτα....

"Προχθές, 1 Ιουνίου, κλείσαμε 26 χρόνια γνωριμίας. Από 14 χρονών μαζί...στα εύκολα και στα δύσκολα. Πρόσφατα γνώρισα άλλο ένα χάρισμα σου. 
Τις...

Ο "ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ" ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ - ΌΤΑΝ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ Ο ΚΕΜΕΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΤΑΟΥΛΙ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ).

Νταούλι ....ανατριχίλα!!!!!!
Ας θυμηθούμε πως ανατρίχιασε όλος ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ στους Ολυμπιακούς στους ήχους της λύρας και του ταουλιού, εννοείται και του χορού των χορών του ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ ή ΣΕΡΑΣ, το 2004 εν Αθήναις....
Αυτό το βίντεο θα πρέπει...

Η "ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ" ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 10ΑΔΑ ΤΩΝ 900 ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΗΣ "ΟΣΤΡΙΑΣ"

Ο Συγγραφέας της ΠΟΝΤΙΑΣ ΜΑΝΑΣ Δημήτρης Κεραηλίδης στα δεξιά, με τον εκδότη του Ιωάννη Κοτσαφτόπουλο της Όστριας
H ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ μου, όπως με πληροφόρησε ο φίλος, Γιάννης Κοτσαφτόπουλος ο εκδότης μου κι επικεφαλής των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΟΣΤΡΙΑ, πως....

  • Η ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ, είναι πλέον στις 10 επίλεκτες ανάμεσα σε 900 και πλέον εκδόσεις της Όστριας...
  • Η ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ, θα συνεχίσει οσονούπω το ταξίδι της και στα ΑΓΓΛΙΚΑ, για να κάνει ΔΙΕΘΝΗ διαδρομή...
Τώρα το μόνο που μένει, είναι....

ΤΟ 1911 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ Ο ΟΔΟΝΤΟΪΑΤΡΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΕΞΕΤΑΖΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΝΤΟΣ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Το 1911 στην Τραπεζούντα ο ΟΔΟΝΤΟΪΑΤΡΟΣ που εξέταζε ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ...
Έ ρε ΠΟΝΤΕ...
Έ ρε...