"ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ" - "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" - "OLYMPUS MARATHON", Η... "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
( με την υπογραφή του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη )

Ξέρω πως πίκρανα τους ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ της ΠΙΕΡΙΑΣ, με απόψεις, που αυτό το διάστημα δεν έκαναν ίσως καλό, στο ΙΜΑΝΤΖ μας... Πχ. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ... Έ, ναι ρε παιδιά. Θα πρέπει να φυλάξτε σαν τα μάτια σας τέτοιες ΠΡΩΤΙΕΣ, που ξεφεύγουν από τα στενά μίζερα σύνορα της μετριότητος μας! Έ ναι... Ελάτε να δώσουμε τώρα, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ που έχει ο κάθε νέος Δήμαρχος και πρέπει να την φυλάει σαν τα μάτια του κι ύστερα, να την μεγαλώσει. Αν μπορεί. Όχι να την ...κοντύνει! Κατάλαβες κύριε ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, κύριε ΜΑΝΩΛΑ και κύριε ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο Κώστας Κουκοδήμος, έχει ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Φοβερή ιδέα και μεγάλη προοπτική. Αν δεν έκανε ο Χιονίδης το λάθος, να το κάνει "μαγαζάκι" της ...παρέας του, τότε σίγουρα θα είχε κάθε χρόνο και μεγαλύτερη άνοδο! Όμως, την τρέχουσα χρονιά, πήγε χάλια και την ΠΡΩΤΗ ήταν ΣΟΥΠΕΡ.... Κι επίσης, επειδή ξέρω πως θέλεις Κώστα μου, να το σταματήσεις, ή να το δώσεις στα παιδιά του Ηλία, του φίλου μου, πρόσεξε. Εκείνα τα παιδιά κάτι άλλο κάνουν. Κι εκείνα κάνουν κάτι μεγάλο, όμως, αυτό που κάνουν είναι κάτι άλλο αυτού. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ήταν, είναι και θα είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, δηλαδή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ή καλύτερα δουλειά ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!! Κατάλαβες αδερφέ;;; Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ και ο Ανέστης Μανώλας, έχει ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ. Απίστευτη μαγκιά η ανάπτυξη του σε όλη την Μακεδονία και ένα "ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑΚΟ"... Που και πετυχαίνει πάντα και ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ...ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! Οπότε, μικρότητες του στυλ, η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, ή ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, θα πρέπει να πάνε στην άκρη. Κι ύστερα; Αυτό θα πρέπει να είναι πέραν της δικής του ομάδας, αλλά ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ! Όλοι θα πρέπει να είναι μέσα. Και ο ΚΑΖΑΣ και ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ και ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ο ΚΚΕς.... Όλοι όμως... Δεν έχει περιθώρια το Πανηγύρι του Αιγινίου για κόντρες, ίντριγκες και ρεβανσισμούς του στυλ, έχασες, κέρδισα και τώρα εγώ κάνω κουμάντο. Είναι τόσο μεγάλο το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ κύριε ΣΤΡΑΤΗΓΕ μου, που εμείς όλοι οι πολίτες της Πιερίας, είμαστε κοντύτεροι στον μπόι του!!! Αυτά... Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ και ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, έχει τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ή αλλιώς OLYMPUS MARATHON... Κι είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Δε λέω. Εδώ δεν έχω να πω. Όμως, το θέλω μεγαλύτερο και πιο γκλαμουράτο. Και να δουλέψουμε όλοι μας.... Και να πω κάτι τελευταίο;;;; ΟΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και όλους! Και πράττεις. Κάνεις μεγάλα πράματα. Η ΠΙΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ..ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ! Έχει ανάγκη από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΙΣΟΔΟ ...ΛΑΘΡΟΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Δεν είναι φοβερή η κάρτα που έφτιαξαν και είναι όλο έμπνευση;;;;
Τελικά, οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ της ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Μαγνησία, μια χαρά αντέδρασαν, σε σχέση με το φαινόμενο του "ΓΥΜΝΑΣΤΗ", που βγαίνει από σεμινάρια ολίγων ωρών...
Κι ύστερα, έχει να κάνει με ανθρώπους.
Με υγεία.
Με ....παιδιά!!!
Έλεος, πια, ας φωνάξουμε "όχι", στην κάθε λογής είσοδο λαθρογυμναστών στη ζωή μας....
Εδώ ακούμε για "κακούς" γυμναστές, με πτυχίο ΤΕΦΑΑ και θα εμπιστευόμαστε τον κάθε λογής τσαρλατάνο της αρπαχτής, που επειδή έχει ωραίο σώμα και κάνει "γκελ" στον κόσμο (λόγω διάπλασης) για να κονομίσει το γυμναστήριο, του δίνει χαρτζιλικι, λόγω του ότι ο άλλος είναι άνεργος με ωραίο σώμα και ύστερα αυτοβαπτίζεται ....ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ...

ΠΟΣΟ ΑΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΓΗ", ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ...ΘΑΛΑΣΣΑ;;; ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ...ΜΑΓΕΙΑ

Θάλασσα
Ο Θόδωρος σε πόζα ...ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ, στη θάλασσα...
Κοίτα χρώματα που έχει αρπάξει αυτό το κλικ;;;
Πόσο άστοχο είναι να αποκαλούμε αυτόν τον πλανήτη Γη, ενώ είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι είναι Ωκεανός.

Άρθουρ Κλαρκ, 1917-2008, Βρετανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Να τι σήκωσε από το δρόμο για εργασία και χαρά, ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκεί, από...

ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 160.140 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ...ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ - ΑΠΟ ΤΟ ...ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

Έχει υπολογιστεί πρόσφατα ότι το κόστος της ανατροφής ενός παιδιού από τη γέννηση έως τα 18 χρόνια είναι περίπου 160.140 €uro.Αλλά αυτά τα 160.140 €uro δεν είναι τόσο πολλά αν τα υπολογίσεις σε:
- 8 897 ευρώ ετησίως
- 741 ευρώ μηνιαίως
- 171 ευρώ την εβδομάδα
- 24 ευρώ ανά ημέρα
- 1 ευρώ ανά ώρα.
Εάν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι η καλύτερη συμβουλή είναι να μην έχεις παιδί, και...

ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ…

Ξέρεις τι είναι να είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ των ΠΡΩΤΩΝ και να μην βλέπεις το όνομα σου, στο όνομα δίπλα εκείνων που επέτυχαν;;;;
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
ME 1500 KAI ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ;;;
ΝΑΙ.
Γιατί, έγινε δίπλα μας. Ο...

ΣΕ ΕΛΟΥΣΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΚΑΦΗ;;;; ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ....

Έ ρε εποχές....
Μια φορά κι έναν καιρό, που δεν είχε ντουζιέρες ή μπανιέρες...
Που δεν είχε καν βρύσες....
Μια φορά κι έναν καιρό, που κι εμένα η μάνα μου, μου έχωνε το κεφάλι στο νερό κι εμένα μου έτσουζαν τα μάτια...
Και πέθαινα στον πόνο.
Έκλαιγα, μα εκείνη...