ΑΠΟΡΙΑ: "ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ 1912";
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Ρε παιδιά, για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μιλάμε πως ελευθερώθηκε το 1912-1913;;; Στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;;; Για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;; Κοιτάχτε το έργο αυτό! Μπροστά στον ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ, που ελευθέρωσε τα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υποκλίνεται και λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η ίδια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Όμως ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Η Μακεδονία του ΤΣΙΠΡΑ, που την έκανε ΒΟΡΕΙΑ ή ΝΟΤΙΑ, ή πέρα ή δώθε;;;; Ή μήπως Η ΚΑΤΑ ΠΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των γειτόνων, που θέλουν να τη λένε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν αυτή η χώρα έχει ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφει ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σαν ταξιδέψει ο κάτοικος της στην ΚΙΝΑ, ή στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ή στο ΚΟΓΚΟ, εκείνοι θα του λένε, αφού εσύ είσαι ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ποιά χώρα είναι η ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Κι αν εκείνος πει, η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και του έρθει κάποτε να την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, εσύ ρε ΤΣΙΠΡΑ τι θα κάνεις;;;; ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ! Στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ή ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ υπό της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Έλεος παλιομέτριοι πολιτικοί που δεν ξέρω κατά που πάτε την ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! Γιατί όπως το πάτε.... ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ "ΠΑΝΩ ΙΝΔΙΑΝΩΝ" ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Φαντάζεστε μετά το κείμενο μου, να τους ανοίξει η όρεξη τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και να έχουμε τέτοια; Και ο Τσίπρας ή Μητσοτάκης να το καλοβλέπουν σε πλαίσια πολυπολιτισμού και βάλε;;; Όχι βέβαια πως θα τους χάλαγε!!!! Όμως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΙΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ και η ΘΡΑΚΗ ΜΙΑ και η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΑ και ο ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑΣ!!!! Είπα ΠΟΝΤΟΣ, ρε αδέρφια... Αυτό ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, λέτε να το αφήσουν να περάσει τα μηνύματα που θέλει για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, για ΘΡΗΣΚΕΙΑ για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Να περάσει ακόμα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μήνυμα, καθώς ο ένας ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ;;; Ή μήπως κι αυτό τους χαλάει;;; ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ "ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ" - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Να ξεπερνάς τον φόβο σου τον ίδιο εκεί και βράδυ αν θες. 
Τι κι αν δε θες; Ακούς καρδιά μου; 
Τι; 
Ψάχνεις τα χρώματα του φόβου; 
Έχει χρώματα ο φόβος; 
Έχει; 
Το κόκκινο της φωτιάς και του πόνου. Το άσπρο της ελπίδας. Το κίτρινο του μίσους. Το μπλε της ζωής. Το καφέ της γης. Το ροζ του έρωτα. Το μοβ των αυτοκρατόρων. Το άλλο μοβ, εκείνο του θανάτου. Και το...

Go away Mr Alexis θα του πει ο Έλληνας στην επόμενη κάλπη, αφού πριν έβαψε στα ΓΑΛΑΖΙΑ τον ΧΑΡΤΗ Μακεδονίας - Θράκης!!!!

Η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ, ανάγκασε τους χαρτογιακάδες του ΣΥΡΙΖΑ να βάψουν ΓΑΛΑΖΙΑ την ΕΛΛΑΔΑ και πάλι...
Ο λαός το έπραξε κι έρχεται κι άλλη ώρα.
Μπορεί ο ΤΣΙΠΡΑΣ να λέει πως ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ κι ο λαός των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ πως ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο

ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ...ΚΟΥΚΛΑΡΑ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ "ΜΑΜΑΚΑ"....
H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου πόσταρε το ψηφοδέλτιο που σταύρωσε
Για την παρουσιάστρια η ψήφος δεν είναι μυστική, οπότε και το έκανε... Να πως έγινε, για

ΚΕΡΔΙΣΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ... ΩΧ

Το να κερδίζεις το λαχείο είναι κάτι τέλειο, αρκεί να μην είσαι επιρρεπής σε εθισμούς, να μην χάσεις το δελτίο, να μην κάνεις κάτι αξιόποινο, και γενικώς να μην είσαι είτε άτυχος είτε εντελώς βλάκας!
Εσείς διαβάστε τις ιστορίες και κατηγοριοποιήστε τους κάτωθι...

Hung Nguyen, μπορεί να κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια, χάρη σε ένα