Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ...ΘΕΑΤΡΙΚΑ

Ένα επιτυχημένο λαϊκό δρώμενο έλαβε χώρα το απόγευμα του 15ουστουστου στον Κολινδρό. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΣΗΣ» και πρωταγωνιστεί η θεατρική ομάδα, η οποία σατιρίζει την πολιτική επικαιρότητα που παράγει η περιοχή.
Την...
επιμέλεια είχε ο πολυτάλαντος Βαγγέλης Μπουσμαλής ο οποίος στο κατάμεστο θέατρο Κολινδρού για μια ακόμη φορά παρουσίασε μια σατυρική παράσταση, σε εικόνα της παλιάς επιθεώρησης, με μουσική, τραγούδι και πολύ – πολύ σάτιρα. Οι δημοτικές εκλογές ήταν πολύ πρόσφατες και έδωσαν άφθονο υλικό στο συγγραφέα.
Οι στρατιωτικοί κυριάρχησαν «και αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε στη Βόρεια Πιερία. Τέρμα η χαλάρωση. Από τώρα και πέρα θα έχετε στρατιωτική πειθαρχία και στρατιωτική αποτελεσματικότητα…»
Στην απερχόμενη δημοτική αρχή αφιερώθηκαν πολλά σκετς που περιέγραψαν τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης τετραετίας.
Οι κάτοικοι της Βόρειας Πιερίας δεν εξαιρέθηκαν από τη σάτιρα. Ο διαχωρισμός τους σε τέσσερις ομάδες καυτηριάστηκε. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των ανερχόμενων καλλιτεχνών του Κολινδρού, των νεαρών κοριτσιών άρτια προετοιμασμένων και δικαιολογημένα καταχειροκροτήθηκαν.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο διοργανωτή σύλλογο «ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΟΥΣΗ», στον σκηνοθέτη και μουσικό Βαγγέλη Μπουσμαλή και την ομάδα του, και στους Κολινδρινούς που διαθέτουν χιούμορ και καλλιέργεια και δημιουργούν αξιόλογες παραστάσεις. 


Photo Hasapetis
Δεν υπάρχουν σχόλια: