Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

ΓΛΥΨΙΜΟ Ή ...ΓΚΑΦΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΤΗ ...ΜΟΥΡΗ;;;;

Μα τέτοια ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ από αξιωματικούς ή καλύτερα υποψήφιους πολιτικούς της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ;;
Να κάνουν πρωτοσέλιδο τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, σε κλαδικό περιοδικό και μάλιστα ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;
ΓΛΥΨΙΜΟ Ή ...ΓΚΑΦΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΤΗ ...ΜΟΥΡΗ;;;; Για να ξέρετε πως και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ πλέον το θέλει το γλυψιματάκι της...
Από εκείνους που θέλουν καριέρα μα μπερδεύτηκαν στο γλύψιμο. Αντί να πάρουν με το μαλαγανιάρικο τον Μητσοτάκη ως σιγουράκι, πήγαν στον απερχόμενο κι άφησαν τον επερχόμενο, που, μπορεί να τους χάιδευε και λίγο ως νέος κι ωραίος.
Έλεος...

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis
Παρακάτω το δημοσίευμα από το in.gr

Εξώφυλλο στο περιοδικό της Πυροσβεστικής έγινε ο Αλέξης Τσίπρας, γεγονός που εξόργισε τους χρήστες του Διαδικτύου και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αποφάσισαν να κάνουν εξώφυλλο στο διμηνιαίο περιοδικό τους (για τον μήνα Μάρτιο-Απρίλιο) τον πρωθυπουργό.
Αλλωστε οι πρόσφατες προσλήψεις 932 ατόμων στην Πυροσβεστική φαίνεται πως είναι μία καλή αφορμή ώστε η υπηρεσία να προτιμήσει τον Τσίπρα στην πρώτη σελίδα. Και βεβαίως έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, και βεβαίως γιατί να πει όχι ο πρωθυπουργός σε μια τέτοια… τιμή.
Ξέχασαν όμως πως επί ΣΥΡΙΖΑ, 102 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο Μάτι, πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, ενώ σημειώθηκαν ανυπολόγιστες και τεράστιες καταστροφές.
Ξέχασαν επίσης πως ένα από τους λόγους της τραγικής και βαθιάς αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές ήταν το Μάτι, καθώς απέτυχε να προστατέψει 102 ανθρώπινες ζωές και να κρατήσει ασφαλείς του πολίτες απέναντι σε ένα είδος διακινδύνευσης που δύσκολα θα μπορούσε να οριστεί ως πρωτόγνωρη για μια χώρα όπως η Ελλάδα.
Ξέχασαν οι υπεύθυνοι της έκδοσης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ότι η Πυροσβεστική, καθώς και όλος ο κρατικός μηχανισμός ήταν διαλυμένος εκείνη την τραγική ημέρα για την Ελλάδα.
Ξέχασαν ότι η Πυροσβεστική εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση και μόνο προεκλογικά αποφάσισε το Μαξίμου να κάνει προσλήψεις και να στελεχώσει το Σώμα.
Ξέχασαν επίσης ότι μόλις πριν από λίγο καιρό η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας ResqueEU, και μετά την κατακραυγή τελικά αποδέχθηκε τη συμμετοχή της. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ευρωβουλευτές του είχαν καταψηφίσει την πρόταση για ευρωπαϊκό μηχανισμό που προσφέρει στην Ελλάδα βοήθεια με εναέρια μέσα κι όχι μόνο σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.
Την ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελά έχοντας στον πλευρό του την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, την υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα και αξιωματικούς του Σώματος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που νιώθουν οργή.
Κι αυτό γιατί σίγουρα θα ήθελαν να θυμίσουν στον πρωθυπουργό τον λόγο που όχι μόνο δεν αξίζει να είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού της πυροσβεστικής, αλλά θα έπρεπε να είναι στην τελευταία σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: