Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ...ΚΑΓΚΕΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...

...αχ αυτή η ΑΟΖ και αχ αυτοί οι ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια.
Απειλούν Κύπρο και Ελλάδα ευθεία, Υπουργός Εξωτερικών και λίγο πριν είχαμε και τον Ερντογάν, να κινείται στο ίδιο μοτίβο.
Κι όλα αυτά για την ιστορία των ΑΟΖ...
ΑΠΕΙΛΟΥΝ "ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ...
ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ...ΚΑΓΚΕΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...
Να οι δηλώσεις του Τσαβούσογλου...
«Στην ανατολική Μεσόγειο δεν μπορούν να κάνουν κανένα βήμα. Αν τολμήσουν θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση όπως στο παρελθόν», είπε ο Τσαβούσογλου μιλώντας τουρκική κρατική τηλεόραση TRT.
«Δεν έχει σημασία για εμάς το τι κάνουν οι Ελληνοκύπριοι» είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, που υποστήριξε πως όχι μόνο η Τουρκία δεν παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, αλλά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην… υφαλοκρηπίδα της!
«Όλα τα βήματα μας είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιοΤο τι θα κάνει μέσα στην υφαλοκρηπίδα της το αποφασίζει μόνο η Τουρκία. Είναι καθήκον της Τουρκίας, ως εγγυήτρια δύναμη, να προστατέψει τα δικαιώματα της «Τουρκικής Δημοκρατίας της βόρειας Κύπρου» και του τουρκοκυπριακού λαού», είπε ακόμα ο Τσαβούσογλου.
Οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας έρχονται λίγες ώρες μετά από εκείνες, στο ίδιο προκλητικό κλίμα, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ερντογάν, μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους μετά το ταξίδι του στην Κίνα, αναφέρθηκε στην ανατολική Μεσόγειο λέγοντας πως «κάνουμε όλα τα νόμιμα βήματα. Κι έτσι θα συνεχίσουμε». Έφτασε δε στο σημείο να κατηγορήσει την Κύπρο πως δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ (!) με νομιμότητα!
Εξαπέλυσε ευθείες απειλές σε όσους ζητούν (όπως η Ελλάδα και η Κύπρος) από την Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες. «Αν έρθουν μπροστά μας κάποιοι που δεν αναγνωρίζουν τη νομιμότητα τότε κι εμείς ξέρουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα που θα καταλάβουν και ξέρουμε να το κάνουμε. Είναι απαράδεκτο να διεκδικούν πράγματα εκεί όσοι δεν έχουν δικαιώματα. Άλλωστε και η «νότια Κύπρος» δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ με τη νομιμότητα», είπε ο Ερνογάν.
Άκουσον άκουσον - ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟΣ η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ....
Όπως λέμε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... Και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
Έλεος με τις κότες που έχουμε για πολιτικούς.
ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: