Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

ΜΕ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ...ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΕ ΑΜΜΟ (ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

...αφού τα παιδιά νίκησαν και φόρτωσαν με μετάλλια τις αποσκευές τους, το διαδκέδασαν κι όλας
Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και την πρόκριση για εκπροσώπηση με την Εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  στην Οδησσό της Ουκρανίας , έφυγε ο Γιώργος Γκιρνης  από το πολύ δυνατό πανελλήνιο πρωταθλημα πάλης στην άμμο της Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης που διεξήχθη στην παραλία Κατερίνης  με την συμμετοχή 400 αθλητών από όλη την Ελλάδα 
Οι ομάδα των Ολυμπίων Κατερίνης που πήρε στο...
ομαδικό ένα πρωταθλημα (κορασίδες) και τρεις τρίτες θέσεις (παίδες, νεάνιδες, γυναίκες) δεν σταμάτησε εκεί :
Η Ψωμιαδου Μαρία έδωσε δυνατές μάχες και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο κερδίζοντας με μεγάλη της χαρά( μιας και είναι παράλληλα και αριστούχος μαθήτρια )  και  μοριοδοτηση για για οποιαδήποτε πανεπιστήμιο επιθυμεί .
Η εκπληκτική Λυκοπουλου Νένα κατέκτησε την δεύτερη θέση στις γυναίκες και την τρίτη στις νεάνιδες  και παράλληλα την πρόκριση της στους παράκτιους μεσογειακους αγώνες που διοργανώνει η Ολυμπιακή επιτροπή  τον Αύγουστο .
Η πολλά υποσχόμενη Γεωργούλη Άρτεμις παρά το νεαρό της ηλικίας της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις κορασίδες και την πρόκριση  με την Εθνική ομάδα στο το παγκόσμιο πρωτάθλημα .
Η άλλη νεαρή αθλήτρια των Φωτιάδου Άννα αν και πανκορασιδα κατέκτησε το χάλκινο  μετάλλιο στις κορασίδες και συνάμα και την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 
  Ιδιαίτερη ήταν η ικανοποίηση των αποτελεσμάτων από το Δ.Σ. της ομάδας τον πρόεδρο Καλαϊτζίδη Γιώργο και τους προπονητές Παπακωνσταντνου Κωνσταντίνο και Μπαταλα Βασίλη οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις της ομάδας στο προπονητήριο της στο ΤΕΙ Κατερίνης έναντι του πρώην ΕΟΠΥΥ Κατερίνης- Κανελλόπουλου 2 καθημερινά  τα απογεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: