Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1200 ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΚΙΚΟ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΘΡΑΚΙΚΟΣ" ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το ετήσιο πανηγύρι ξεκινάει 2 εβδομάδες πρίν την καθορισμένη ημερομηνία και τελειώνει 3 ημέρες μετά. Για αυτό το λόγο, το πρώτο και μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ανήκει στους εθελοντές του συλλόγου που εργάστηκαν ασταμάτητα για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Μιας εκδήλωσης που
στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και περισσότεροι από 1200 φίλοι του Θρακικού Γανόχωρας μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους περισσότερους από 30 Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους χορευτές που υπό τους ήχους της μοναδικής ΕΒΡΙΤΙΚΗΣ ΖΥΓΙΑΣ τα έδωσαν ΟΛΑ!
Μας τίμησαν οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ασημίνα Πούλιου, Νίκος Μακρίδης, Γιώργος Κυριακίδης, Θανάσης Λιακόπουλος και Απόστολος Λιακόπουλος. Υπάρχουν πολιτευτές που στηρίζουν τον Θρακικό και μετεκλογικά και τους ευχαριστούμε πολύ.
Το Δ/Σ του συλλόγου μας, ευχαριστεί ξεχωριστά τον χοροδιδάσκαλο μας Γιώργο Ρέμπα ο οποίος παρουσίασε ένα ιδιαίτερο χορευτικό πρόγραμμα με τους μικρούς χορευτές του Θρακικού αλλά και εργάστηκε ο ίδιος εθελοντικά σε «μάχιμες» εργασίες του πανηγυριού.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Νοέμβριο, στον ετήσιο χορό μας. Σας ευχαριστούμε όλους Θρακιώτικα!

PIRIXIOS Τέτοιες συνάξεις με τέτοια διάθεση και κέφι, μόνο Έλληνες μπορούν να τις εμπνευστούν, να τις υλοποιήσουν και να τις ...ζήσουν!
Τα παιδιά του ΘΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ του Προέδρου, τα κατάφεραν ακόμη μια φορά...
Μπράβο και του χρόνου με υγεία.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: