Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019

ΠΟΝΤΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΙΠΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!!!

Μεγαλείο ψυχής;;;; Πόντιος αθλητής, αφιέρωσε τη νίκη του, εκτός του ΣΩΚΡΑΤΗ και στους φίλους του... 
Πως να μην έβγαινε πρώτο στην παρέα του εν ενεργεία Δημάρχου Σάββα Χιονίδη ο συνονόματος του ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ;
Με τέτοια ευγένεια ψυχής;
Ολυμπιονίκης το 2004 κι ένας από τους κορυφαίους αθλητές του Χάντμπολ στον πλανήτη.
Πέρασε από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, με...

Με πρωταθλήματα, κύπελλα και διακρίσεις.
Τελευταία γύρισε στη γεννέτειρα του την Κατερίνη και αφού πέτυχε επιχειρηματικά, τώρα κατάφερε να εκλεγεί ψηλά ψηλά στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου...
Μπορεί να μη βγήκε ο συνδυασμός του, εκείνος συνεχίζει.
Να η συγκίνηση μέσα στις λέξεις ευχαριστίας του μεγάλου αθλητή.
ΠΟΝΤΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΙΠΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!!!
Μπράβο αδερφέ Σάββα είσαι ΠΟΝΤΙΑΡΑ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ....
Αγαπητοί φίλοι,
σας ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Μου δώσατε αμέριστη δύναμη να αγωνιστώ από την πρώτη στιγμή για το κοινό καλό, για το καλό της πόλης που όλοι αγαπάμε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη για την πίστη και τη συνεργασία, σημειώνοντας, παράλληλα, πως στάθηκα πλάι σε έναν άνθρωπο αληθινό, που μοναδικό γνώμονα και πυξίδα είχε -και συνεχίζει να έχει- την αγάπη και το όραμά του για τον Δήμο μας και την πρόοδό του. Ευχαριστώ ολόψυχα την οικογένειά μου, τους φίλους, τον καθένα από εσάς για την ειλικρινή συμπόρευση σε όλο αυτό το ταξίδι. Δώσαμε όλοι μαζί έναν δύσκολο, μα πάνω απ’ όλα αξιοπρεπή και τίμιο αγώνα.
Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο και να του ευχηθώ μια δημιουργική θητεία, καθώς και όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους. Από όλους εμάς ο κόσμος της Κατερίνης αναμένει σκληρή δουλειά, μεράκι και όρεξη για να συνεχίσουμε να χτίζουμε την πόλη του αύριο, την πόλη που τόσο δοτικά φιλοξενεί εμάς και τα παιδιά μας. Εν κατακλείδι, αφιερώνω τον αγώνα μου στη μνήμη του μεγάλου δασκάλου μου, Σωκράτη Σκουφά.

Σάββας Καρυπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: